אמא פי כמה

• הוסף לסימניות
וואו עוצר נשימה!!
את אלופת הדור
הכל כל כך מוקפד שזה מושלם!

אני חושבת שהם יצטרכו להעביר לך 50% לפחות מהמכירות
כי זה פשוט עושה את הספר

• הוסף לסימניות
יואווו שרה,ה"יציאות" שלך הורסות !!!
את מקור להשראה..לייק !

• הוסף לסימניות
העמדה מושלמת!!!
וואו
אהבתי הכל...

• הוסף לסימניות
תמונות מהפנטות!
עם כזאת תמונה ,גם בלי לראות על מה ומי הספר ימכר!!
התאורה, העמדה, הסטלינג-מושלם
אלופה אחת!!

• הוסף לסימניות
וואו!!!
שרה,כבר מזמן הכתרתי אותך לאלופת הניובורן.
הכל מושלם כאן עד הפרט האחרון, וזה מדהים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
התמונות מדהימות!!
יש על זה כמעט חותמת שזה שלך גם בלי שתחתמי על זה.

רק שאלה אחת שקפצה לי מיד, אפשר?!
השם של כותבת הספר, הוא אמיתי, או שהתאים את עצמו לנושא?!

• הוסף לסימניות
משמח לקרא כל תגובה ותגובה!!
תודות לכולן
התמונות מדהימות!!
יש על זה כמעט חותמת שזה שלך גם בלי שתחתמי על זה.

רק שאלה אחת שקפצה לי מיד, אפשר?!
השם של כותבת הספר, הוא אמיתי, או שהתאים את עצמו לנושא?!
אין לי מושג? הייתי בקשר רק עם הגרפיקאית..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה