אמא שלי

• הוסף לסימניות
הכי בטוח בשבילי

• הוסף לסימניות
איזה תנוחה...
זה ממיס.

• הוסף לסימניות
מדהים!
ויש לך שילובי צבע מקסימים!

• הוסף לסימניות
אמאלה
זה מה שיצא לי
זה מדהים ברמות!

• הוסף לסימניות
מעולה
העיבוד מאוד מוסיף!

• הוסף לסימניות
מקסיםםם, אהבתי איך שהאמא תופסת את היד הקטנה....

בקטנה: אם האמא היתה מצמידה את האצבע הקטנה לשאר האצבעות, היה עדיף,
אבל אני יודעת מנסיון שקל לומר אחרי שרואים תוצאות;)

• הוסף לסימניות
רותי זה פשוט מתוק

• הוסף לסימניות
מושלםםםםםםםםם העיגול ברקע, כ"כ יפה שזה בדיוק במקום והפוזה ממיסה

• הוסף לסימניות
נשאבתי לתוך החלומות שלו לרגע.
רותי מיוחד!

• הוסף לסימניות
ווא תמונה חלומית!!
תאורה יפה!
אני חושבת שאם הידיים היו בצורה יותר אלכסונית כלפי מטה,התמונה היתה מתקבלת יותר יפה..

• הוסף לסימניות
תודה לכולם איזה כיף לשמוע!

לגבי הזוית וכו' בהחלט יש מה לשפר
גם ככה הסתבכתי הרבה עד שהגעתי לזה.

נלמד לפעם הבאה.

• הוסף לסימניות
איזה מותק!!!
הלחי טיפהלה מתכווצצת , אבל מהמם!!
זה התינוקי החמודי עידו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה