אמא, תעשי לי קישוט לכיתה.

• הוסף לסימניות
הילד נידב אותי לעשות פלקט לכיתתו
ואחרי שהרב'ה כבר קנה לי את כל החומרים מה נותר לי לומר חוץ מ:"כמובן!!!"
בהמשך לאשכול הזה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=139914
אולי מישהו יכול לתת לי רעיון לאימרה שתהיה מתאימה לכל השנה להיות תלויה בכיתה?

• הוסף לסימניות
"ואהבת לרעך כמוך"
"דרך ארץ קדמה לתורה"
"טוב לי תורת פיך"
"אשרי מי שבא לכאן ותלמודו בידו"
"אשרי מי שגדל בתורה ועמלו בתורה ועושה נחת רוח..."
וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1065024:
"אשרי מי שגדול בתורה ועמלו בתורה ועושה נחת רוח..."
וכו'
סתם הערת דיוק:
"אַשְׁרֵי מִי שֶׁגָּדֵל בַּתּוֹרָה, וַעֲמָלוֹ בַּתּוֹרָה, וְעוֹשֶׂה נַחַת רוּחַ לְיוֹצְרוֹ, וְגָדֵל בְּשֵׁם טוֹב, וְנִפְטָר בְּשֵׁם טוֹב מִן הָעוֹלָם"

• הוסף לסימניות
אני זוכרת שהיה לנו אמרה באחת השנים שאני זוכרת עד היום
להיות כמו הפרח , מפיץ ריח לכולם בלי חשבון בלי תמורה סתם כך בגלל שהוא פרח

• הוסף לסימניות
אשמח גם כן לרעיון עבור כיתה א בנים. (אני נידבתי את עצמי)

• הוסף לסימניות
הלומד ואינו חוזר - כזורע ואינו קוצר (פלקט שהיה על הקיר בת"ת ברחובות לפני 56 שנה ותקוע עד היום בזכרוני :) )

• הוסף לסימניות
שיויתי ה לנגדי תמיד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1065153:
שיויתי ה לנגדי תמיד
זה פסוק שמזכיר לי את בנימין מבנימינה ...
ולמי שלא הכיר, זה יהודי שהיה מגיע(אולי גם היום?) לבתי ספר ותתי"ם וכותב על בריסטול גדול בלי הכנה מראש וסימונים ,כל פסוק שבקשתם בארטליין שמן תוך שניות.ואת זה תלינו בכיתה.

• הוסף לסימניות
עשיתי למישהי קישוט עם ילדים צועדים בשמחה לת"ת וכתוב-אשרי מי שבא לכאן ותלמודו בידו"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה