קורונה אמבולנס ממלונית

• פותח הנושא avi++
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יש מצב שכשמשחררים חולה ממלונית, נותנים לו אמבולנס עד הבית
בתור הסעה? ככה מישהו סיפר לי שנתנו לו אמבולנס והיה אסור לו לנסוע בתחב"צ משום מה

• הוסף לסימניות
הוא לא היה חולה, היה לו תעודת מחלים ביד, מישהו יודע איך משיגים את זה?

• הוסף לסימניות
למה שיהיה אסור לו ליסוע בתח"צ?

• הוסף לסימניות
הבן שלי במלונית.
בפיקוד העורף הודיעו לנו עוד טרם לקחו אותו, שהוא חוזר באופן עצמאי.
אין הסעה חזור.

• הוסף לסימניות
היה לו בן משפחה חולה אחד כנראה איתו. אין אופציה אחרת בגל הנוכחי.

• הוסף לסימניות
גם מאומת שרוצה לחזור הביתה ממלונית (לפני הזמן) צריך לשלם טבין ותקילין להסעה חזור!!

• הוסף לסימניות
מכירה מישהו שהצליח להוציא את זה מהקופ"ח.
אישית ניסיתי וזה לא עבד.
מוזר
אנחנו הרמנו את המדינה על הרגליים - עסקנים וח"כ,
כלום לא עזר!!!!
הכסף יענה את הכל...

• הוסף לסימניות
זה היה לפני חודשיים ממש בסוף הגל השני, אמרו לו שאסור לו לנסוע באוטובוס ולכן לוקחים אותו באמבולנס, אין לי מושג לכבוד מה

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה קורה בגל הנוכחי אבל לפני כן כל מי שהיה במלונית קורונה הוחזר הביתה עם אוטובוס או אמבולנס לא היה יציאה לבד מהמלוניות

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה קורה בגל הנוכחי אבל לפני כן כל מי שהיה במלונית קורונה הוחזר הביתה עם אוטובוס או אמבולנס לא היה יציאה לבד מהמלוניות
מההה? יש לי מלא חברים שהשתחררו עם 2 רגליים בלבד, אפילו רב-קו לא נתנו להם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה