אמבטיה וחדר כביסה - 2 אופציות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם
אופציה ראשונה ( התמונה הבהירה יותר )- אמבטיה מרווחת וחדר כביסה קטן יותר
אופציה שניה - אמבטיה בכניסה ושרותים מאחורי הקיר וכך חדר הכביסה גדל , הכיור שמחוץ לאמבטיה עובר לצד השני של המזדרון ( לא רואים בתמונה )
בשתי האפשרויות יש קיר חלוקה בתוך האמבטיה ( בגלל העמוד התקוע )
ההתלבטויות- אני אוהבת חדר אמבטיה גדול ומפנק.. מצד שני בחדר כביסה כל ס"מ חשוב.
האם באופציה השניה האמבטיה לא צפופה מידי ( אפשר לרחוץ ולהלביש שני ילדים יחד ולא בצפיפות נוראית ? )
אשמח מאוד לחו"ד
תודה מראש

התמונות עלו הפוך . האופציה הראשונה זו התמונה הבהירה האופציה השניה זו התמונה הכהה יותר .

קבצים מצורפים

• אמבטיה2.jpg
    אמבטיה2.jpg
    KB 457.3 · צפיות: 29
  • אמבטיה1.png
    אמבטיה1.png
    KB 57.9 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
למה את צריכה חדר כביסה גדול כ"כ?
אני רואה שיש שם סוכה, אבל את יכולה כל השנה להינות מהשטח ורק לסוכות לפנות, מקסימום- את המכונה בלבד למקם מחוץ לסוכה וכל שאר האחסון שיהיה במקום של הסוכה, תוכלי להרוויח שטח יקר לאמבטיה שהיא בשימוש יומיומי.
אם לכיור נט"י יש מקום טוב אחר שלא גונב מהאמבטיה- מה טוב, אם לא- ניתן להסתדר גם ככה.
צירפתי שינוי בסיסי אפשרי:
צפה בקובץ המצורף 323973

• הוסף לסימניות
השאלה היא האם הכניסה לחדר שרות היא רק דרך האמבטיה?
אם יש עוד כניסה (דרך המרפסת), אני מסכימה איתך שכל ס"מ חשוב מאוד, ואפשר למקם שם דברים נוספים כמו מקפיא, קרש גיהוץ פתוח, ארונות שרות וכו',
אבל אם הכניסה היא רק דרך האמבטיה, אז פונקציות השימוש שלו הן רק כביסה, ואם כך, אפשר לצמצם מקום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2317578:
למה את צריכה חדר כביסה גדול כ"כ?

צפה בקובץ המצורף 323973

בחדר כביסה אני מתכננת להכניס גם מייבש כביסה, קרש גיהוץ פתוח ( כך נוח לי ) וארון שרות ( חומרי ניקוי, כלי עבודה, שואב אבק ...) לכן חשוב לי גודל החדר.
נראה לכן שבאופציה השניה האמבטיה קטנה מידי ??
כי באמת האמבטיה בשימוש יותר מחדר הכביסה ולכן חשוב לי שלא יהיה מידי צפוף באמבטיה עוד יותר מגודל חדר הכביסה
revrut - למה נראה לך שהרעיון שנתת יור טוב מהאופציה הראשונה שלי ? למה שמת את הכיור בימין ומה יש במקום השרותים ?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיותר מוצלח האופ' העליונה, שהשרותים חיצוני, והאמבטיה קרובה יותר לח. שרות.
(מבחינת השימוש, שמשתמשים יותר לאורך היום בשרותים מאשר אמבטיה).
ונראה לי שזה גם מרגיש מרווח יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה