דרוש מידע אמהות זה שליחות או הקשר שלנו?

• הוסף לסימניות
יש למישהי מידע כמה צריך לשאוב לארוחה לתינוק בן 3 וחצי חודשים
וכן הוראות שימוש במקרר והקפאה עד כמה זמן ניתן להשתמש

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי את אימהות זו שליחות - עדיין באמצע.
מאוד נהנית.
ממליצה בכל פה.
אם כי - לדעתי המחיר של קצת מופרז. על חומר כתוב של 500 עמודים מקסימום, (שזה כמו ספר של שני כרכים), היא לוקחת יותר מ1000 ש"ח.
אבל עדיין זה שווה.

• הוסף לסימניות
יש למישהי מידע כמה צריך לשאוב לארוחה לתינוק בן 3 וחצי חודשים
וכן הוראות שימוש במקרר והקפאה עד כמה זמן ניתן להשתמש
אין בזה כללים.
יש ילדים שצורכים 180 מ"ל בארוחה ויש ש100 מ"ל בלבד.
זה תלוי כמה החלב שלך עשיר ושומני או להיפך דליל ומימי.
את צריכה לשאוב פעמיים בעבודה (למקרה שאת עובדת 7-8 שעות) ולשמוע מהמטפלת כמה אכל ושבע.

במקפיא החלב נשמר עד חצי שנה - שנה גג!
במקרר עד 3 ימים בד"כ. שימי לב לאחסן בחלק הפנימי ביותר של המקרר.

למטפלת תמיד העדיפי להביא קודם כל חלב טרי, חלב מוקפא או ישן יותר מהמקרר מאבד קצת מערכו התזונתי אבל עדיין עדיף על תחליף מטרנה.

לגבי זה
אם כי - לדעתי המחיר של קצת מופרז. על חומר כתוב של 500 עמודים מקסימום, (שזה כמו ספר של שני כרכים), היא לוקחת יותר מ1000 ש"ח.
אבל עדיין זה שווה.
לא עלה לי 1000 ש"ח וקניתי את הקורס המורחב
עלה לי אולי חצי מחיר מזה, ושימי לב שיש החזרים מקופת חולים
ידע הוא כח! והידע שהיא נותנת שווה כל הון שבעולם!
נשאר אתך לתמיד. את רשאית להדפיס לעצמך ולכרוך בספירלה ואת העותק היחיד שהדפסת מותר לך להשאיל לאחרות.

• הוסף לסימניות
לא עלה לי 1000 ש"ח וקניתי את הקורס המורחב
עלה לי אולי חצי מחיר מזה, ושימי לב שיש החזרים מקופת חולים
ידע הוא כח! והידע שהיא נותנת שווה כל הון שבעולם!
נשאר אתך לתמיד. את רשאית להדפיס לעצמך ולכרוך בספירלה ואת העותק היחיד שהדפסת מותר לך להשאיל לאחרות.
המחיר בשנה האחרונה עלה מאוד, יחד עם היחדיה החמישית והשישית שנוספו לקורס.
לי הוא עלה 1080 במקום 1130 (היא עשתה לי הנחה כי מאז שאני כתבתי לה שאני רוצה לקנות עד שקניתי בפועל עברו אישה שבועיים, ובינתיים עלה המחיר בעוד 50 ש"ח).

• הוסף לסימניות
מישהי התנסתה גם באימהות זאת שליחות וגם בקורס של תמר?
בכללי אשמח לשמוע ממישהי שלמדה אצל תמר בפרטי, התחום הזה מעניין אותי

• הוסף לסימניות
הקורסים של "אמהות זו שליחות" (שרה כהן) לוקחים בהליכה!
ממליצה בחום על הקורסים : 'עוד טיפת חיים' (הנקה) ו-'40 יום של מתנה' (משכב לידה)
משנה חיים!!!

• הוסף לסימניות
הקורס של תמר מומלץ ממש
אבל לבוא עם מסננת ולקחת מה שמתאים לך
קורס יחסית יקר ואין החזר מקופות חולים אני רואה כאן כאלו שממליצות וכאלו שלא
אם את היית אצל תמר
אני אשמח לשמוע יותר פרטיים למה את מתכוונת לבוא עם מסננת ואם כן למה שווה לשלם את המחיר הזה?

• הוסף לסימניות
קורס יחסית יקר ואין החזר מקופות חולים אני רואה כאן כאלו שממליצות וכאלו שלא
אם את היית אצל תמר
אני אשמח לשמוע יותר פרטיים למה את מתכוונת לבוא עם מסננת ואם כן למה שווה לשלם את המחיר הזה?
הייתי פעמיים,
מקבלים המון ידע שנותן משמעות לנושא
אחרת בכל קושי עלולים להישבר וזה חבל
לדעתי אם משקיעים בקורס הכנה ללידה שזו חוויה של יממה בערך
שווה להשקיע בהנקה שזו חוויה ארוכה יותר.
לגבי המסננת , היא למעשה מוסרת את הגירסה שלה איך להחזיק הנקה כמה שיותר זמן וזה אולי נכון
אבל בסוף לכל אחת יש נתונים אישיים ומשפחתיים שהיא צריכה להתאים את תקופת ההנקה אליהם
ולכן זה לא רלונטי כללים מסוימים
את צריכה להיות מחוברת לעצמך ולא להיבהל אם היא אומרת נגיד שזה קריטי משהו ואצלך זה לא מתאפשר.

• הוסף לסימניות
הייתי אצל תמר,
נהניתי בזמנו (לפני מס' ילדים) השיטה שלה בעיקרה(מלבד הטיפים והעצות הפרקטיות) הן שינוי שיטת החשיבה לגבי הנקה, תיעדוף סדרים לגבי תפקידי כאמא, אשה, ועובדת- מאד קשה ללכת לפי השקפתה כי מבחינתה אמא אמורה להיות טוטאלית לתינוק ולא להתעסק בשום דבר אחר והוא הראשון(!!!) בסדרי העדיפויות (כי הוא חסר אונים וכו') ואח"כ הבעל, האמא הילדים וכו'
ברגע שמשנים את כל סדרי החיים ממילא משקיעים יותר זמן בתינוק, יותר סבלנות בראש, יותר זמן שינה אוכל בריא וכו'.
זו השקפה מאד מסוימת, שכמעט אין אשא שיכולה לקחת אותה קומפלט כמו שהיא אלא צריכה "להתאים" אותה לתנאי החיים שלה וליכולות
לאחר שהייתי אצלה והנקתי ב"ה ארבעה ילדים ראשונים
עברתי לצד השני לחלוטין -(מסיבות מאד משמעותיות כמובן, רפואיות וכו') והיום אני לא מניקה כלל
והחיים לא פחות יפים ואולי יותר...
והילדים לא פחות בריאים ואולי יותר...(ב"ה לא ראו רופא עד גיל שנה + בשונה מהקודמים..)
אני לא באה "לכפור" בזה שהנקה היא בוודאי המאכל הכי מותאם ועדיף לילד ולצרכים שלו
אני כן באה להגיד שאין דבר כזה "טוטאלי!" "כולן יכולות!" "יש לך חלב!" ועוד סיסמאות שאני לא מאמינה בהן
כל אחת צריכה ללכת לפי מה שמתאים עכשיו לתנאי החיים שלה ולא להיות "מורעלת" מהשקפות קיצוניות שעלולות לבנות דברים מסוימים אבל גם להרוס אחרים..
אצלי לדוג- בפעם האחרונה ידעתי שאני או- אמא (לכל הילדים), אשה לבעלי בנ"א שחי בעצמו ועובדת בחוץ וחיה...
או- מניקה.
ההחלטה הייתה ברורה..
וכל אחת תעשה מה שטוב ומותאם לה בלי לקחת קיצוני שום דבר...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נהניתי בזמנו (לפני מס' ילדים) השיטה שלה בעיקרה(מלבד הטיפים והעצות הפרקטיות) הן שינוי שיטת החשיבה לגבי הנקה, תיעדוף סדרים לגבי תפקידי כאמא, אשה, ועובדת- מאד קשה ללכת לפי השקפתה כי מבחינתה אמא אמורה להיות טוטאלית לתינוק ולא להתעסק בשום דבר אחר והוא הראשון(!!!) בסדרי העדיפויות (כי הוא חסר אונים וכו') ואח"כ הבעל, האמא הילדים וכו'
רק תיקון קריטי
היא בחיים לא אומרת שהתינוק קודם לבעל!!!!
אם יש נשים שלוקחות לשם אשמתן

• הוסף לסימניות
רק תיקון קריטי
היא בחיים לא אומרת שהתינוק קודם לבעל!!!!
אם יש נשים שלוקחות לשם אשמתן
אני לא באה להתווכח רק לומר את מה שאני זוכרת..
היא כן! ובפירוש!
אם הבעל מגיע הביתה בער והילד בדיוק רעב
אני לא אכין לבעל עכשיו ארוחת ערב ואתן לתינוק שאוב או בקבוק ח"ו (בכלל היא נגד שאוב) ואתפנה להיות איתו כמה דקות, אלא אאכיל את התינוק שלי כי הוא חסר אונים... ומורעב בתוך שניות... ואסור להגיע למצב שיבכה כי הייסורים שהוא עובר הם קשים..
ושוב
אני לא באה להוריד מחשיבות ההנקה כלל!!!!!!
אלא רק מההבנה שאין טוטאליות בחיים
וכל אחת תעשה מה שטוב לה

• הוסף לסימניות
אני לא באה להתווכח רק לומר את מה שאני זוכרת..
היא כן! ובפירוש!
אם הבעל מגיע הביתה בער והילד בדיוק רעב
אני לא אכין לבעל עכשיו ארוחת ערב ואתן לתינוק שאוב או בקבוק ח"ו (בכלל היא נגד שאוב) ואתפנה להיות איתו כמה דקות, אלא אאכיל את התינוק שלי כי הוא חסר אונים... ומורעב בתוך שניות... ואסור להגיע למצב שיבכה כי הייסורים שהוא עובר הם קשים..
ושוב
אני לא באה להוריד מחשיבות ההנקה כלל!!!!!!
אלא רק מההבנה שאין טוטאליות בחיים
וכל אחת תעשה מה שטוב לה
מה שהיא אומרת זה לרתום את הבעל
זאת אומרת כשהתינוק צורח והבעל נכנס
פשוט להגיד לו וואו איך אני רוצה להגיש לך הרגע ארוחת ערב
והבייבי בוכה מה דעתך מה אני אעשה
בעל נורמלי ישלח את האמא לתינוק...
אחרי שאת הכבוד שלו הוא קיבל

• הוסף לסימניות
ומורעב בתוך שניות... ו
האם היא בגישה של הנקה ככל שהוא רוצה?
או כן להקפיד על אכילה מסודרת פחות או יותר (מדברת על תינוק בן כמה חוד', לא בשבועות הראשונים)

• הוסף לסימניות
אחרי ה. של כמה ילדים מקסימום עד גיל שנה
ואחרי הקורס - ה. עד גיל שנתיים!!
לא חכמה בכלל, מי שיכולה שנה, עברה את כל המבחנים, חזרה לעבודה, חגים וכו', להמשיך שנה נוספת אם היא רוצה ומוכנה להתאמץ באמת אמור לבוא לה בקלות, רוצה לשמוע ממישהי שהניקה שלושה חודשים, ואחרי הקורס- שנה.
ומציאות שתינוקות מעדיפים חלב אם ומי כמוהם צריך כדי להוכיח שהוא טעים פי כמה ממטרנה תפלה
תינוקות מעדיפים לספק לגוף ולנפש שלהם את מה שהם צריכים, אם חלב אם מזין אותם, ואת הבקבוק לעומת זאת- נותנים להם במיטה עם שמיכה לתמיכה, הם יעדיפו הנקה, אם נותנים בקבוק בדיוק עם אותה פניות ותחושה של הנקה, הרבה תינוקות יעדיפו בקבוק- זה הרבה יותר קל להם בד"כ (כמובן, יש כאלו שהחלב שלהם באמת משובח, ויש תינוקים שמעדיפים לאכול בקצב שלהם ולא בקצב של הבקבוק- כשם שפרצופיהם שונים...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה