עזרה אמהות לבנות, בעיקר:

• הוסף לסימניות
יש ביקוש!
אשמח לתמונה
מצרפת תמונה של הרעיון בכלליות ושל החיבורים למעלה ולמטה:
20180411_135010.jpg 20180411_134955.jpg 20180411_134932.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קשתות.jpg
אני הכנתי ממפל כפי שהניקית סיבוב ראשון כתבה, גלגלתי אותו וגזרתי 2 גלילים לפי רוחב הארון. אותם הצמדנו עם 2 מסמרים לדלת הארון מבפנים ועליהם אני מניחה את הקשתות. 2 דקות עבודה ומבחינתי זהו פתרון מאד נוח. על הדלת ממול מבפנים גזרתי רצועות של מפל והצמדנו לרוחב הארון ג"כ בעזרת מסמרים. על רצועות אלו אני תולה את הפפיונים וכדו'.

• הוסף לסימניות
לי יש מדף שבו אני שמה קופאות עשויות בד כזה מאיקאה וזה מסודר בקופסא גדולה מרובעת אז סרקלים ומברשות וקרמים
ב-2 מלבניות צרות זה קשתות אחד אחרי השני ובשני סרטים
בעוד 2 מרובעות קטנות זה הגומיות ובשני סיכות קטנות לקישוט
עוד אחד מרובע גדול לכל הסיכות הגדולות
מדף שלם מסודר מהמם למרובעים ומלבנים
tzivi@ אשמח לראות תמונה
ולכל משתמשות הקרמים למינהם, אשמח לשמוע במה אתן משתמשות ועל מה אתן ממליצות
במיוחד לשיער עבה ונפוח

• הוסף לסימניות
יש לי משהו דומה לזה
גומיות במגרה ראשונה ,קשתות במגרה שניה סרטים במגרה שלישית וכך הלאה זה לא טופס הרבה מקום וזה עושה סדר

• הוסף לסימניות
יש למישהי קישור?
משהו כמו זה:
1644145381968.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה