עזרה אמהות לבנות, בעיקר:

• הוסף לסימניות
מגירה בחדר בנות לאבזרים
מברשת בכל חדר סמוך למראה
וגם באמבטיה

בתקופות שיש לי קטנטנים שאני משתמשת בגומיות סיליקון
הייתי ממיינת בכזאת קופסא במקום שכל המגירה תהיה זרועה מהשקית שנשפכת

_________________4add92c637aa9.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי בהול מראה תלויה ומתחתיה קנינו ארונית עם 2 מגירות דקורטיביות ששם מאוכסנים כל הקוקיות והמסרקים
זה לא אומר שלא תמצאו קוקיות ומסרקים בשאר רחבי הבית
אבל זה המקום הרשמי שלהם :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגבי המסרקים אצלי לכל בת יש במגירה שלה כולל הילדה בת שנתיים, והיא מביאה לי מהמגירה שלה ומחזירה לשם+1 במגירה באמבטיה

• הוסף לסימניות
לאלה שיש במגירה או במדף קופסאות של איקאה עם חוצצים, אפשר להעלות תמונה כדי לראות על מה מדובר?

• הוסף לסימניות
איפה את שמה גרביים ונעליים ואת הבובות והבגדים של הבובות? והעגלות? והבגדים של הילדים שמולבשים לבובות וכולי וכולי? בית של בנות הוא בית עמוס באביזרים בכל שעות היממה ובכל זאת...
את הקשתות אני שמה בסלסלת פלסטיק רגילה במגירה של הגופיות או במדף של הבגדים
גומיות ומברשות בתוך קופסא עגולה וארוכה שעומדת במאונך (תוצרת הכל בשקל)
על הכיור בהול בצד ימין והקרם בצד שמאל...
ואם כבר בבנות עסקינן, אז כשהבנות מבקשות לי זוג תאומים - בן ובת
בת- כי אין לידה בלי בת
ובן- כי מסכן אבא שלנו
אני אומרת שארבע בובות אמריקאיות זה כמו עוד ארבע בנות בנוסף על השלוש....
אז עד להודעה חדשה, אנחנו בטיפול מסיבי בלטפל בבובות עם פלוס אחד ענק, לא צריך לשלוח גם אותן בבוקר ללימודים...

• הוסף לסימניות
את המגנט לסיכות סבתא עשיתי לבד מהמגנטים של הפרסומות, הדבקתי עם דבק דו"צ רק הפוך, שהמגנט כלפי חוץ במקום הפרסומת ;)
לכל הסיכות עם הפפיונים יש לי רעיון מעולה שהכנתי על הדלת של הארון שלהן מבפנים. עכשיו הן ישנות אז אצלם מחר בעז"ה ואעלה תמונה אם יהיה ביקוש...
הקשתות בסלסילה במדף בינתיים, עד שנמצא פתרון יצירתי (אולי תפוחץ ריק עטוף יפה שעליו מושחלות הקשתות...)
מברשות וגומיות בסיסיות פשוטות וקליפסים במגירה בארון באמבטיה ממויינות לפי סוגים

• הוסף לסימניות
אצלי לכל בת יש במגירה של הגרביים שלה סלסילה שטוחה לכל הקשתות והסיכות שלה.
בנוסף יש סלסילה גדולה עם כל מיני סיכות וכו' ומברשות מונח על מדף מתחת לארון תליה.
עוד מברשת קשורה למתלים של המגבות באמבטיה למצבי חירום של חמישה לשמונה וכולן על מברשת אחת..

• הוסף לסימניות
יש את המתקן הזה שמיועד לשעונים וצמידים,
חשבתי להכין משהו בסגנון הזה אבל בקוטר הקשתות:
יש את הגלגל הפנימי של גלילי הניילון, חשבתי לצפות אותו בטפט קטיפה, וממנו להכין מתקן.
אם יש כאן למישהי רעיון איך לשדרג/לבצע בצורה קלה - אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את המגנט לסיכות סבתא עשיתי לבד מהמגנטים של הפרסומות, הדבקתי עם דבק דו"צ רק הפוך, שהמגנט כלפי חוץ במקום הפרסומת ;)
לכל הסיכות עם הפפיונים יש לי רעיון מעולה שהכנתי על הדלת של הארון שלהן מבפנים. עכשיו הן ישנות אז אצלם מחר בעז"ה ואעלה תמונה אם יהיה ביקוש...
הקשתות בסלסילה במדף בינתיים, עד שנמצא פתרון יצירתי (אולי תפוחץ ריק עטוף יפה שעליו מושחלות הקשתות...)
מברשות וגומיות בסיסיות פשוטות וקליפסים במגירה בארון באמבטיה ממויינות לפי סוגים

יש ביקוש!
אשמח לתמונה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואווווווווווווווווו
איזה יצירתית!!!!
בית של בנות במלוא מובן המילה!
כנראה הן מרוויחות ממך בעוד כמה נושאים לא רק בזה...
אולי חוג אומנות פעם בשבוע או משהו אחר..
כל הכבוד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה