אמהות מנוסות - עזרתכן בבקשה!

• הוסף לסימניות
לגמול מיד גם בלילה עכשיו הילד יותר דרוך לנושא ומרגיש בלילה בהצלחה

• הוסף לסימניות
צקצוק יקרה, אני סיימתי לא מזמן והאשכולות שפתחתי יעידו.

דבר ראשון, כדאי לך להתמקד בשיטה אחת שבה את הולכת עד הסוף הטוב בעז"ה.
דבר שני באמת רגיעות בלי להתייאש כשאת אומרת לעצמך שזה לפחות חודש! כן, חודש. ואם זה יהיה מהר יותר תודי לקב"ה.
דבר שלישי, את צריכה לפנות לשותף השלישי ולהתפלל על זה כן, זה לא מצחיק, תתפללי.
דבר רביעי, אף אחד לא כתב לי ע"כ בזמנו, אבל יתכנו רגעי שבירה-שלך, שאת תרגישי שאת כבר לא מסוגלת ומצידך להחזיר לו את הטיטול, תדאגי שיהיה מישהו אחראי שיהיה איתו ותצאי לאנשהו כדי לנקות את הראש.
והעיקר אורך רוח, והמונמון הצלחה.

• הוסף לסימניות
מה אתן אומרות?
התחלתי לפני כחודשיים תהליך גמילה עם הבן שלי, בן שנתיים +
הילד חוזר מהגן יבש, מגיע הביתה ו....הופ לא עוברות 10 ד' והוא מפספס וכך ממשיך כל היום
ניסיתי את כל השיטות, אדישות, כעס, דיבורים. השארתי אותו מלוכלך ורטוב ו... כלום אחד גדול.
היום מיד כשהוא בא אני שמה לו טיטול. מה עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדן;1091016:
מה אתן אומרות?
התחלתי לפני כחודשיים תהליך גמילה עם הבן שלי, בן שנתיים +
הילד חוזר מהגן יבש, מגיע הביתה ו....הופ לא עוברות 10 ד' והוא מפספס וכך ממשיך כל היום
ניסיתי את כל השיטות, אדישות, כעס, דיבורים. השארתי אותו מלוכלך ורטוב ו... כלום אחד גדול.
היום מיד כשהוא בא אני שמה לו טיטול. מה עושים?

אני נוקטת בשיטה שתמיד עבדה אצלי.
אני פשוט ניגשת לארון מוציאה בגדים חדשים, ואומרת לילדון: "עשית, עכשיו בוא תחליף לעצמך"
וזה לא קל, כי זה רטוב ונדבק, אחרי כמה פעמים הם יחשבו פעמים אם זה כדאי.

• הוסף לסימניות
יש בפורום אשכולות רבים בנושא.
כדאי לערוך חיפוש ולקרוא אותם.

בנוגע לגננת, הגננות בגיל הזה יודעות את המלאכה היטב וערות לנושא מאוד.
בד"כ הן מבקשות שתהיי איתו בבית יומיים ראשונים להסביר את הנושא,
ואח"כ את מקבלת מהן עזרה ותמיכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנגו;1091174:
יש בפורום אשכולות רבים בנושא.
כדאי לערוך חיפוש ולקרוא אותם.

בנוגע לגננת, הגננות בגיל הזה יודעות את המלאכה היטב וערות לנושא מאוד.
בד"כ הן מבקשות שתהיי איתו בבית יומיים ראשונים להסביר את הנושא,
ואח"כ את מקבלת מהן עזרה ותמיכה.

הכל נכון, חוץ מהגננת של הילדים שלי!! (הילדים באותו גן)
איתה אין סיכוי לכלום, אני לא ישלח ילד בלי טיטול שיתכן שישאר מלוכלך כמה שעות....
קודם שתדע להחליף טיטול...
ו... לא לקפוץ.... אנחנו בעז"ה ביום ראשון עוברים לגן אחר אז אולי אחכה כמה ימים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צקצוק;1091514:
ו... לא לקפוץ.... אנחנו בעז"ה ביום ראשון עוברים לגן אחר אז אולי אחכה כמה ימים...

ההההההההא, נרגעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה