אמהות מסורות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1293121:
גמני באותה סירה.
יש לי ילדה שלא אוהבת לחם, ועושה בדיוק מה שאמא שלה עשתה כשהיתה קטנה..
באיזה שהוא שלב, אחרי שהורי גערו בי אלף פעם שאוכל את הלחם, קלטתי שלא כדאי להחזיר בכלל הביתה.
או שהייתי משאירה בכיתה, או שהצעתי לחברה.
עד היום כשאוכלים סביבי לחם עם גבינה ומלפפון בתווך, אני לא מסוגלת לסבול את הריח, ונזכרת בריח המחניק שעמד בכיתה בשעת ארוחת ה10.

אז איך בחרת את השם מלפפון????:D:):(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י l222;1293125:
אז איך בחרת את השם מלפפון????:D:):(

מי יודע? אולי עלית על משקעים מהעבר??:D
ובאמת, מה נסגר עליי עם מלפפון, אני גם לא אוהבת צבע ירוק!:D:D

• הוסף לסימניות
אצלי בבוקר לפני שהילדים יוצאים הם מקבלים בשקית אוכל או חופן קורנפלס,בייגלע,חיטית או פרכיה וחיבוק ונשיקה ליום מוצלך ובברכת הצלחה ותפילה מעומקא דלב אמא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינה די;1292363:
זה "מחזיק את הבטן" עד הארוחה???

מעולה! וזה גם לא מקפיץ לילדים בבת אחת את הסוכר בדם, מ שגורם לו לצנוח בחופשיות לקראת 9:00 בבוקר...
אגב, בקיץ אני הרבה פעמים מביאה להם פירות מרעננים כשהם חוזרים בצהרים, ורק אחרי שעה בערך- את האוכל המבושל.

נכתב ע"י נוי;1292374:
את שוויצרית במקור?
הייתה לי חברה תוצרת שוויץ שנהגה לאכול פרות על הבוקר.
לי נראה התפריט הזה כגורם לפעילות מעיים נמרצת...

יותר נכון- מונע בעיית אי פעילות מעיים.

וקורפלקס- גם אני נותנת לילדים לפעמים, אבל כדאי לזכור מה עבר על התירס לפני שהוא הפך לקורנפלקס...
אם אפשר לאכול את הפרי המקורי (לא דווקא תירס, אלא כל דבר טרי) אז זה תמיד עדיף.

אגב, לפני שהיה קורנפלקס, פירות זה ה 'פאסט פוד' המקורי. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה