- הוסף לסימניות
אי אפשר להכריח ילד לאכול וזה גם לא נכון.נכתב ע"י נ פלוס;1292389:הבן שלי לא מסכים לאכול "כלום"
כל יום אני ממלאת לו כוס חלב (הוא אוהב!!) לוקח 2 שלוקים ודיייי
אני מנסה לעשות לו את זה בצורות מעניינות יותר, כמו כוס עם מכסה. כוס קטן ממוסים. קשית קטנה וכד' הוא מתלהב אבל החלב נשאר בכוס! (באמצע היום הוא יכול לשתות בכייף)
מה עושים עם ילד כזה?
נכתב ע"י בראש מילה;1292449:נ פלוס, עוד דבר - אם הוא אוהב חלב (כי כתבת שבמשך היום הוא שותה) אז כנראה שזה פשוט כבד לו מידי בבוקר, או שהוא לא מרגיש צורך. מי אמר שזה נורא? גם 9 ו-10 זה עדיין בוקר...
גם לי עצמי, למשל, יש תקופות שבבוקר לא מתחשק לי לאכול כלום! ורק אחרי שעתיים אני מסוגלת להכניס משהו לפה. למה שאצל ילדים יהיה אחרת?
ואיזה ילד לא אוהב שוקו?!![]()
נכתב ע"י רותי12;1292837:אצלי חלב (בלי שוקונס או משהו - חבל על הסוכר הזה) +קורנפלקס
אין אצלי עוגיות בכלל כך שזו האופציה היחידה
(עוגות רק בשבת)
השאלה מה למרוח להם בלחם ? לילדים שלא אוהבים סתם לחם עם גבינה\חומוס\טחינה
אוהבים רק ממרח טונה שאני מכינה (ולמי יש זמן בבוקר -לנו המורות המפונקות ?)
יש לכם רעיון|?
תלוי איזה קורנפלקסנכתב ע"י gol;1292993:תגידו קורנפלקס, זה לא יקר ומשמין נורא?
נכתב ע"י נ פלוס;1292389:הבן שלי לא מסכים לאכול "כלום"
כל יום אני ממלאת לו כוס חלב (הוא אוהב!!) לוקח 2 שלוקים ודיייי
אני מנסה לעשות לו את זה בצורות מעניינות יותר, כמו כוס עם מכסה. כוס קטן ממוסים. קשית קטנה וכד' הוא מתלהב אבל החלב נשאר בכוס! (באמצע היום הוא יכול לשתות בכייף)
מה עושים עם ילד כזה?
נכתב ע"י l222;1293111:כן , גמני שואלת מה למרוח לילד על הלחם...
לא ואהב כלום, נסיתי:
טחינה, גבינה, שוקולד, וזהו ...
שוקולד לפעמים אכל..
הוא בד"כ מקבל מעדן תות ולחם בלי כלום.. אבל עד מתי? זה מטורף....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים