עזרה אמהלה מישו יכול לעזור? קיבלתי את זה למייל:

• הוסף לסימניות
זה הגיע לי לספאם :(
מה עושים? אני אמורה להילחץ מיזה?
פליז למישו יש מידע????
אין לי שום קשר לשום בנק אחר!!!

Hello [וכאן כתבי את שמי],

This letter is to inform you, that you have sent a payment of $2,620.43 to [וכאן כתבו את שם אחד מהאנשים שאני מתכתבת איתו] .
Please allow up to 2 days for a transaction to occur on you account.

Get your transaction details here.

Bankofamerica. Unlike Your Bank.

Kind Regards,
Daniel Moore

Thank you for being our customer.

Please do not reply directly to this email.
This mailbox is for sending purposes only and you will not receive a response.

ובתרגום:

שלום [וכאן כתבי את שמי],

מכתב זה הוא להודיע לך, כי שלחת תשלום של 2,620.43 $ ל [וכאן כתבו את שם אחד מהאנשים שאני מתכתבת איתו].
אנא המתן עד 2 ימים לעסקה להתרחש על חשבון אותך.

קבל את פרטי העסקה שלך כאן.

בנק אמריקה. בניגוד לבנק שלך.

בברכה,
דניאל מור

תודה לך על היותך לקוח שלנו.

נא לא להשיב ישירות לדוא"ל זה.
תיבת דואר זו מיועדת לשליחה למטרות בלבד ואתה לא תקבל מענה.

• הוסף לסימניות
בטוח? ז'תומרת - מניסיון?

• הוסף לסימניות
מייל שמנסה למשוך אותך בחלקלקות ואז לעקוץ...
לא להתייחס, למחוק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה