כללי אמוג'י חרדי

• פותח הנושא בש
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אתגר לאנשי המקצוע בתחום.. (אני ממש לא..)
יש את סמלי האמוג'י המוכרים- משמשים למשל בטלגרם וכד'- לא מכילים שום סמלון יהודי.
האם יש דרך ליצור סמלונים חמודים שכוללים, למשל- דמויות חרדיות (זקן קטן, כיפה ופאות), נרות שבת, חלות, וכו'- סביב מעגל השנה היהודי, למשל: שופר, סוכה, סביבון, חנוכיה, ספר תורה, ציצית וכו' וכו'....
האם מישהו מוכן להרים את הכפפה וליצור משהו כזה, שישתלב באמוג'י הקיים או כיישום מקביל?

• הוסף לסימניות
יש לי כמה סקיצות של סמלונים חמודים. יש כאן מישהו שיודע איך אפשר לקדם רעיון שכזה? ומה (או איך), בעצם, יכול להיות הרווח מדבר כזה?

• הוסף לסימניות
וואו... 1250 צפיות, ורק תגובה אחת....
זה אומר שלא פתחתי בפורום הנכון?

• הוסף לסימניות
אישית לא רואה את הצורך בזה...

• הוסף לסימניות
הכוונה לסמלים ופרצופים שמצרפים למייל? בוואלה יש כאלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בש;1675890:
וואו... 1250 צפיות, ורק תגובה אחת....
זה אומר שלא פתחתי בפורום הנכון?

זה אומר ש...
אולי... לא רק אני, לא יודעת מה זה אמוג'י ולמה זה משמש... :(

• הוסף לסימניות
איך אפשר להוסיף לטלגרם אמוג׳ים פרטיים?

• הוסף לסימניות
משהו שלח לי מדבקה שהוא עשה
כנראה יש איזה תוסף או תוכנה
אני לא הצלחתי להוריד
ואין לי מושג איך משיגים את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה