עזרה אמזון החליפו חברת שליחויות?

• הוסף לסימניות
הזמנתי מוצר מאמזון בד"כ אני מקבל את זה מדואר ישראל
הפעם קיבלתי הודעה מחברה בשם "קבוצת בר" לבחור נקודת מסירה
אין להם נקודת מסירה במודיעין עילית רק במודיעין בלא יודע איפה
קרה לכם? מה עושים???
לא שווה לי להשקיע עד לשם בשביל זה

• הוסף לסימניות
אמזון עובדת עם כל מיני חברות שליחויות.

בד"כ במייל כתוב שאם לא בוחרים נקודה, ההזמנה תגיע לכתובת שמופיעה להם.
(אני קיבלתי כמה פעמים כזה מייל, לא הגבתי והגיע כרגיל עד הבית.)

• הוסף לסימניות
הזמנתי מוצר מאמזון בד"כ אני מקבל את זה מדואר ישראל
הפעם קיבלתי הודעה מחברה בשם "קבוצת בר" לבחור נקודת מסירה
אין להם נקודת מסירה במודיעין עילית רק במודיעין בלא יודע איפה
קרה לכם? מה עושים???
לא שווה לי להשקיע עד לשם בשביל זה
בר בדרך כלל מביאים הביתה אם לא מתייחסים למילים של בחירת נקודת איסוף
אגב אם זה מגיע עם buzzer חייב להכנס למייל ולבחור שליחות עד הבית

• הוסף לסימניות
אמזון עובדת עם מספר חברות שילוח חלקם כבר מהיציאה מהמחסנים מארה"ב, וחלקם כשמגיע לארץ.
בכל אופן אין צורך לבחור נקודת איסוף (זו רק אופציה, בעיקר בשביל להקל על החברה) המשלוח מגיע כברירת מחדל עד הבית. דואר ישראל, בר הפצות/'בר-כל הארץ' , באזר, DHL וכו'
אם החברה השולחת אינה אמזון זה יכול להגיע גם לנקודת איסוף של דואר ישראל - ולא עד הבית.

• הוסף לסימניות
קיבלתי עכשיו מייל שעדין לא בחרתי נקודת מסירה
אם אני מעונין שזה יגיע לבית להתעלם מההודעה
תודה לכל העוזרים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה