• הוסף לסימניות
מישהו קנה שם פעם?
אשמח לקבל קצת פרטים ואינפורמציה על החנות - אתר
תודה

• הוסף לסימניות
אני קונה שם המון ומאד מרוצה.

השאלה אם יש לך מישהו בארה"ב,

לא נראה לי שהם עושים משלוחים לארץ.

• הוסף לסימניות
זה רשת עולמית
למה שלא יעשו לארץ?
וגם איך צורת התשלום שם?
אני מבינה שבאשראי אבל הם לוקחים את זה בדולרים?

• הוסף לסימניות
זה הם
(הסבר?- המילה המוזרה הזאת היא ראשי תיבות של כל מה שמוכרים באתר אמזון-
אלקטרוניקה, מוזיקה... וכו' וכו')

• הוסף לסימניות
אופס
הקובץ לא עלה
שניה

• הוסף לסימניות
טוב
אני לא מצליחה להעלות
חבל,

• הוסף לסימניות
כנראה שיש מישלוחים לארץ אבל לא משתלם לך כי כשזה מגיע תצטרכי לשלם מס

• הוסף לסימניות
אין מס על חבילה שהעלות שלה פחות מ50$ (לא כולל משלוח)

אבל עלות המשלוחים של אמזון לארץ מאוד יקרה ויש המון דברים שהם לא שולחים לארץ. (צריך לבדוק בעמוד של כל פריט)

• הוסף לסימניות
אז אולי בכ"ז יש כאן מישהו שמכיר את האתר יותר טוב
וידע להסביר בדיוק
איך זה עובד שם?
מה צורת התשלום?
כמה עולה משלוח לארץ?

הכל שם באנגלית, ואני מתרגמת אבל עדיין לא הכל ברור
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
אני קונה שם כבר שנים ספרים והם שולחים לארץ.
יש מוצרים שמיובאים על ידי יבואן לארץ כמו לוח דיגיטלי שהיבואן זה נדמה לי אריג'נט ולמוצרים האלו יש להם הסכם עם היבואן שהם לא ישלחו מהאתר המרכזי.
התשלום על ידי קרד שאת נותנת ובדולרים - האתר שלהם מאובטח.
לגבי משלוח זה תלוי מה את רוצה. על ספר אחד בעלות שלושים דולר בדרך כלל אני משלמת בין 5 ל10 דולר וזה לא יקר לעומת אתרים אחרים שהמשלוח שלהם זה ממש נורא- יותר יקר מן המוצר.

היחס מהיר מאוד ומדהים - נתקלתי רק שלוש פעמים בבעיה איתם (אני קונה שם לפחות 10 שנים) והם חזרו מאוד מהר באי מייל וסדרו הכל. ממליצה בחום ואשמח לעזור אם יש לך עוד שאלות

• הוסף לסימניות
בארץ זה מגיע אליך הביתה או לאן? גם אני רציתי לרכוש שם ספרים או טונרים צבעוניים, מה הנסיון שלך עם מוצרים אלו? מה לגבי ספרים יד שניה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mim;652337:
אני קונה שם כבר שנים ספרים והם שולחים לארץ.
יש מוצרים שמיובאים על ידי יבואן לארץ כמו לוח דיגיטלי שהיבואן זה נדמה לי אריג'נט ולמוצרים האלו יש להם הסכם עם היבואן שהם לא ישלחו מהאתר המרכזי.
התשלום על ידי קרד שאת נותנת ובדולרים - האתר שלהם מאובטח.
לגבי משלוח זה תלוי מה את רוצה. על ספר אחד בעלות שלושים דולר בדרך כלל אני משלמת בין 5 ל10 דולר וזה לא יקר לעומת אתרים אחרים שהמשלוח שלהם זה ממש נורא- יותר יקר מן המוצר.

היחס מהיר מאוד ומדהים - נתקלתי רק שלוש פעמים בבעיה איתם (אני קונה שם לפחות 10 שנים) והם חזרו מאוד מהר באי מייל וסדרו הכל. ממליצה בחום ואשמח לעזור אם יש לך עוד שאלות

אז זהו ניסיתי לקנות שם משהו,
והסתדרתי אבל בסוף התשלום יצא מאוד יקר!
אפילו שליד המחיר היה רשום שהמשלוח חינם
על טיפול ומשלוח 49$
ומכס 13$ (בגלל הטיפול והמשלוח זה כבר יצא שצריך לשלם מכס)
זה כבר ממש לא שווה....

איך זה עולה לך רק 5-10$?

• הוסף לסימניות
חמש עד עשר דולר על ספר.
ישנם כמה אפשרויות של משלוח. אני בחרתי את הזול יותר. וגם אני מחלקת את הקניה לכמה חבילות כך שהמכס בדרך כלל לא פותח. אם החבילה גדולה הם ודאי פותחים.
קניתי למשל דברי אמנות בdickblick.com ושם אין אפשרות לשנות צורת משלוח , אז הם שולחים ב fedex וזה נורא נורא יקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה