מידע שימושי אמייל של המפיק יובל סטופל...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש לו בקול חי מיוזיק תוכנית כל יום ראשון ב10 בערב תשלח לשם....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אתם צריכים טלפון שלו אישי אז תפנו אליי בפרטי ואם אני יראה שזה באמת מוצדק ולא כדי להטריד אותו אני ישלח....

• הוסף לסימניות
אתמול הייתה לי שיחה ארוכה עם יובל ובכלל אין לו בעיה שידעו את המספר שלו והאימייל שלו הוא דווקא נהנה שמתקשרים אליו ומדברים איתו ושולחים לו תגובות למיילים ודרך אגב מאוד התרגשתי לראות שמאחורי הדמות הציני יש אדם עם לב עמוק והרבה נשמה והוא בכלל לא כזה ציני אלא הפוך בן אדם נחמד פשוט צנוע ועניו אדם אמיתי ויר"ש וזה חשוב לדעת ...

• הוסף לסימניות
אתמול הייתה לי שיחה ארוכה עם יובל ובכלל אין לו בעיה שידעו את המספר שלו והאימייל שלו הוא דווקא נהנה שמתקשרים אליו ומדברים איתו ושולחים לו תגובות למיילים ודרך אגב מאוד התרגשתי לראות שמאחורי הדמות הציני יש אדם עם לב עמוק והרבה נשמה והוא בכלל לא כזה ציני אלא הפוך בן אדם נחמד פשוט צנוע ועניו אדם אמיתי ויר"ש וזה חשוב לדעת ...
ברור.
זה בולט.
מעבר למנטליות הקרה מדובר באדם אמיתי מאד.
לא קשה לראות שיש לו לב ענק ונשמה זהב.
ואל תשימו אימוג'י צוחק כי אני לא צוחקת.

• הוסף לסימניות
ברור.
זה בולט.
מעבר למנטליות הקרה מדובר באדם אמיתי מאד.
לא קשה לראות שיש לו לב ענק ונשמה זהב.
ואל תשימו אימוג'י צוחק כי אני לא צוחקת.
ברור שזה בולט מאד.
כל מי שצופה בתכניות רואה שהוא איש אמת ישר דרך, מלא במידות טובות ולב רחב וענק, זהיר בלשונו ומכבד כל אדם.
ציניות היא כלי נחמד, והוא משתמש בה רק לטובה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה