כללי אמיתי או לא

• הוסף לסימניות
החיות בעיניים... מדהים!

• הוסף לסימניות
וודאי שלא
וזה קובץ שמסתובב ברשת המון ואפילו כאן בפרוג, אם אני לא טועה.

• הוסף לסימניות
אין מצב רואים שלא. אך כמובן האיכות של הציור גבוהה מאד.

• הוסף לסימניות
עבודת מש מדהימה ומקצועית.

• הוסף לסימניות
לדעתי זו תמונה שהפכה ויקטור.

• הוסף לסימניות
יש הרבה תוספי תוכנה שעוזרים..

לקנברט תמונה לווקטור ואם עוד קצת ריטוש זה יוצא נדיר..

• הוסף לסימניות
עדיין לא הבנתי בשביל מה כל המאמץ הזה? למה נוצרו אומני המש?
באמת כל כך מצוי שמגדילים כזאת דמות למימדי ענק? זה באמת דברים מדהימים אבל חוץ מלומר ואוו אני לא מוצאת למה זה יהיה לי שימושי לדעת מש.

וסליחה מכל אומי המש. זאת שאלה בתמימות.

• הוסף לסימניות
צודקת.! זו סתם אומנות כמו פוטושופ

נכתב ע"י נעמי ברקאי;528758:
באמת כל כך מצוי שמגדילים כזאת דמות למימדי ענק? זה באמת דברים מדהימים אבל חוץ מלומר ואוו אני לא מוצאת למה זה יהיה לי שימושי לדעת מש.

אל אם כן, מתמגנטים לאיזה בזארדזיין..

• הוסף לסימניות
המאש הוא כלי מדהים. אני רק התחלתי להכיר אותו.. אז ברור שיהיו טובים וגדולים ממני שיענו לך... הסיבה שאני מתלהבת ממנו הוא כי זה ציור אבל בגוונים ובאיכות שעולה על כל דמיון בעיני. אפשר ליצור בעזרתו אשליה של תלת מימד למשל.. וזה לא כל כך הרבה עבודה אחרי שמכירים אותו (אני לא מדברת על לצייר אדם... אלא דברים פשוטים)

• הוסף לסימניות
מקסים!!
בהגדלה רואים מעבר מידי חד בין המצח לשיער.. צריך עוד עבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzipi123;528681:
לדעתי זו תמונה שהפכה ויקטור.
ממש לא, כמי שהתעסקה מעט עם מש, פתחתי את הקובץ וראיתי שעבדו על כל חלק בנפרד בטכניקת המש, שזה אומר לרשת את השטח ולצבוע מליון נקודות מפגש...עבודת נמלים ממש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;528758:

זו באמת אמנות למשוגעים לדבר בלבד,
אני ניסיתי, הבנתי את הרעיון ואינני מתכוונת להשתגע...:)

• הוסף לסימניות
אני מכיר את הבחור הזה.

קוראים לו ויקטור.
:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה