כללי אמנות פוטושופית

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היה לי מעט זמן פנוי, ניצלתי אותו למשחק יצירתי בפוטושופ...
הנה מה שיצא לי: (חשבתי על "אשירה לה' כי גמל עלי")
צפה בקובץ המצורף 84368
אשמח לשמוע מה דעתכם...

שבת שלום ומבורך :)

קבצים מצורפים

• אשירה.jpg
    KB 149.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
ממש יפה והכל-אבל קצת מפחיד שאין לו רגליים...

• הוסף לסימניות
הוא מרחף והטלית מסתירה את הרגלים.
מפריע לי קצת שהעננים חורפיים ואילו שאר התמונה מאד אביבית וצבעונית.
יפה!!!

• הוסף לסימניות
למה האור מסביבו בצורת נחש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;519602:
למה האור מסביבו בצורת נחש?

משנה מפורשת:

"וכי נחש ממית או נחש מחיה? אלא בזמן שישראל מסתכלין כלפי מעלה ומשעבדים את לבם לאביהם שבשמים היו מתרפאים..."

• הוסף לסימניות
וואו מדהים.
נעמה, אהבתי את הפרשנות שלך [למרות שלא בהכרח לזה היתה כוונת המשפט]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;519508:
ממש יפה והכל-אבל קצת מפחיד שאין לו רגליים...

נכתב ע"י דני;519516:
הוא מרחף והטלית מסתירה את הרגלים.
מפריע לי קצת שהעננים חורפיים ואילו שאר התמונה מאד אביבית וצבעונית.
יפה!!!
גם אני התפעלתי מחד, והזדעזעתי מהחסר של הרגליים מאידך.
ההסבר של דני לא נראה לי, כי אם רוצים להראות שהרגליים מוסתרות - צריכה להיות לטלית צורה קצת שונה, (כי הרוחב שלה, כפי שהיא כעת, לא אמור להסתיר לחלוטין זוג רגליים בריאות למיטב הבנתי. וכן האורך - עדיין נשאר מקום שתבצבצנה מעט הרגליים) באופן הזה יש כאן משהו קצת מצמרר...

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
אבקש את סליחת המצטמררים. כוונתי היתה ליצור מראית עין של ריחוף...

העבודה הזו היא בשבילי סוג של סקיצה לעבודה מורכבת יותר שאני רוצה לעשות בהמשך, לכן אני שמח על ההזדמנות לקבל פידבק מועיל מאיתכם. רוב תודות.

הנה כמה מהחומרים שהשתמשתי בהם:

קבצים מצורפים

• 176181_3605_s.jpg
    KB 126.9 · צפיות: 6
  • 194828_4216_s.jpg
    KB 283.4 · צפיות: 8
  • 975025_81206161_s.jpg
    KB 122.3 · צפיות: 7
  • IMG_5772_s.jpg
    KB 576.1 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
תודה על פירוט התמונות... עבודה מדהימה

• הוסף לסימניות
בתור סקיצה- מדדדהים!
חסר המון ליטוש, הידיים לא כ"כ בפרופורציה, וכן ה'הילה' שעוטפת את הדמות, לא מספיק מרוככת.
אהבתי את הקימור שעשית לנוף, כדי ליצור אוירה שהדמות מרחפת מעל העולם, אני חושבת שהוא קצת מוטעה, ז"א לא הגיוני שיראו את הדשא כ"כ מקרוב, בשעה שהדמות מרחפת על הגובה,
וכן נראה לי שהדמות תתקבל יותר יפה אם תאיר אותה קצת, כרגע היא חשוכה יחסית לנוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה