שיתוף אמנית השבוע #12 - רונית גלבך!

• הוסף לסימניות
הי רונית איזה כיף לקחת את הרמקול אני גם:
לעולם תהיי אחת ההשראות עבורי
כל כך אוהבת את הקו החמים והאנושי שלך
וכל הכיף חיים שתמיד שם עם המון אינטליגנציה ואהבה לאנשים
אגב גוללת כל כמה שניות להתמוגג משלישיית הילדות העומדות, היצורה הקטנה משמאל- קוטלת
חה! השמאלית שם קוטלת גם במציאות!!
והאמת שציורים הם מזכרת ממש כייפית מכל מיני תקופות וגילאים

ותודה מירי!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכל מי שהגיב, ממש כייף משמח לקרוא כל תגובה

• הוסף לסימניות
הג'ינג'ית
תודה! מחמם את הלב

תודה!
את איזה ילדה?
%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%A8%D7%98_%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%92%D7%9C%D7%91%D7%9A-jpg.1049617

• הוסף לסימניות
לא נשאר לי כבר מה להגיב...
אבל גם אני אוהבת, מוקסמת, נהנית, ממש.
זה פשוט עושה לי טוב לראות את כל הציורים האלו, הכי בטעם שלי...!

• הוסף לסימניות
אומנית בקנה מידה אחר
פשוט אליפות
להתענג על כל יצירה בפני עצמה
ואווווווווו
אין מילים

• הוסף לסימניות
רונית הנפלאה, אשה שהיא השראה
הציור הוא בנפשך ורואים זאת.
עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
זה נקרא איור מהיר?
בהתחשבות במאוירות זה קליל כמו שספר שהרמיוני לוקחת לקרוא זה ספרון קליל לקריאה בשעות הפנאי;)
מה יש לומר עליך שעוד לא נאמר?
מאירת כשרונית ברמות!
אני נהנת ברמות לראות פה עבודות שלך כל עבודה מהפנטת יותר מהשניה
יש לך עומק לא רגיל ביצירה...
תמשיכי לעשות חיל!
@מ. אברהמוב תודה על כל הפרויקט המדהים הזה!
כ"כ כיף לגלות פה כל שבוע מחדש יצירם מהפרום לעומק
תודה על הארגון של כל זה...

• הוסף לסימניות
שוב תודה לכל המגיבים!!
ממש כיף לקרוא כל תגובה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הי רונית, הרגע נוספה לך מעריצה. זה פשוט וואו אחד ענק, את מדהימה פה את הקהל בקנה מידה.... אין לי מילים, זה טוב מדיי.
רק משהו קטן... (הייתי חייבת) בתור אחת שהמוזיקה והיא חד הן, ההוא עם הסקסופון, רוצה לצייר את הציור בתור משהו שמספר סיפור, משהו מעניין יותר? הייתי מטה אותו מעט אחורה בתנוחה כזו שהוא הולך לתת כזו נשיפה/באמצע מהלך ג'זי סוער... זה כזה יקפיץ... לראות אותו ככה זה מאד יפה מבחינה מקצועית הציור עצמו וואו אבל אם יורשה לי (או שלא) הוא נראה דומם כזה בתנוחה הזו... ומוזיקה זה משהו חי.
בכל מקרה, חפרתי מדיי, את מציירת מהמם ואני פשוט מעריצה שלך, לא ידעתי שאת ברמה כזו גבוהה.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
רונית! :)
אמנית השבוע מגיע לך!
ההשראה שאני מקבלת ממך היא גם בגישה לציור וגם באיכות הציורים :D
הצלחה רבה בהמשך!

• הוסף לסימניות
וואו.
איזה מגוון אדיר של סגנונות, ועושר ואושר רעיוני, ופשוט נהדר במאוד מאוד!!!
איזה אנשים מעניינים מצאת לצייר!!!
פצצה...

• הוסף לסימניות
הי רונית, הרגע נוספה לך מעריצה. זה פשוט וואו אחד ענק, את מדהימה פה את הקהל בקנה מידה.... אין לי מילים, זה טוב מדיי.
רק משהו קטן... (הייתי חייבת) בתור אחת שהמוזיקה והיא חד הן, ההוא עם הסקסופון, רוצה לצייר את הציור בתור משהו שמספר סיפור, משהו מעניין יותר? הייתי מטה אותו מעט אחורה בתנוחה כזו שהוא הולך לתת כזו נשיפה/באמצע מהלך ג'זי סוער... זה כזה יקפיץ... לראות אותו ככה זה מאד יפה מבחינה מקצועית הציור עצמו וואו אבל אם יורשה לי (או שלא) הוא נראה דומם כזה בתנוחה הזו... ומוזיקה זה משהו חי.
בכל מקרה, חפרתי מדיי, את מציירת מהמם ואני פשוט מעריצה שלך, לא ידעתי שאת ברמה כזו גבוהה.
הצלחות!
תודה רבה לך!
האמת שהציור הזה הוא של מישהו אמיתי, שניגן מנגינות איטיות ועצובות כאלו

רונית! :)
אמנית השבוע מגיע לך!
ההשראה שאני מקבלת ממך היא גם בגישה לציור וגם באיכות הציורים :D
הצלחה רבה בהמשך!
תודה אריאלה וסופי!
וואו.
איזה מגוון אדיר של סגנונות, ועושר ואושר רעיוני, ופשוט נהדר במאוד מאוד!!!
איזה אנשים מעניינים מצאת לצייר!!!
פצצה...
תודה! ירושלים מלאה אנשים מעניינים
והאמת שכל מקום
זה קטע כזה כשמתיישבים לצייר, תוך חצי שעה ככה מתחילים לשים לב כמה כל בנ"א הוא מעניין ואחר :p

• הוסף לסימניות
רוניתוש האלופה!!!! איך אני אוהבת עבודות שלך!
והקו הקליל וזורם! תהנוג לעיניים!

• הוסף לסימניות
רוניתוש האלופה!!!! איך אני אוהבת עבודות שלך!
והקו הקליל וזורם! תהנוג לעיניים!
דבורה האלופה, זה הכל בזכותך
את לימדת אותי איך בכלל להחזיק עיפרון
תודה על הכל! וכיף לקבל ממך מחמאות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה