כללי אמנם כבר התפרסם אבל אשמח לחוו"ד

• הוסף לסימניות
פרסומת לשבת בחיק הטבע, A3 מודפס לתליה על לוחות מודעות ולרשימת תפוצה במייל
סגנון של טבעונים מהצפון, למי שמכיר...
וגם- כמה הייתם לוקחים על עבודה כזו? סתם להתענינות, נתתי כבר מחיר אבל, כמו תמיד, נראה לי שהוא מאוד זול (לקח בערך 4.5 שעוות עבודה כי היו להם המון תיקונים ואני כמעט שנה בתחום)
תודה!

קבצים מצורפים

• שבת בנאי למייל2.jpg
    KB 163.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מיוחד, ממש מזמין
מעוצב נעים מאד לעין
בקשת גם חו"ד אז הערה קטנה: כדאי למתן את הריכוך שיהיה טיפה פחות מעורפל.

• הוסף לסימניות
תודה

תודה,
הריכוך הוא כנראה בגלל שהורדתי את האיכות של הקובץ כדי שיעלה בקלות לפורום

• הוסף לסימניות
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
תודה

תודה, אשמח לעוד תגובות וגם לשמוע את דעתכם על מחיר סביר עבודה כזו
כ"כ קשה לתמחר.. אווף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוריה;1069634:
פרסומת לשבת בחיק הטבע, A3 מודפס לתליה על לוחות מודעות ולרשימת תפוצה במייל
סגנון של טבעונים מהצפון, למי שמכיר...
וגם- כמה הייתם לוקחים על עבודה כזו? סתם להתענינות, נתתי כבר מחיר אבל, כמו תמיד, נראה לי שהוא מאוד זול (לקח בערך 4.5 שעוות עבודה כי היו להם המון תיקונים ואני כמעט שנה בתחום)
תודה!
500,1000....

• הוסף לסימניות
יש ערפל על כל התמונה.
התמונה צריכה להיות יותר ברורה ולהשתלב טוב יותר עם העיצוב.

• הוסף לסימניות
אהבתי, מאד נעים ומזמין.
מחיר? 500 -אם לא הייתי רואה את העיצוב,
(כי זה בערך המחיר למודעה ברמה אחרי שנה בתחום)
אחרי שאני רואה אולי זה יכול להיות שווה גם יותר...
היופי פה הוא בפשטות, הפרסום מאד רך וממש משדר את אוירת ה"רחיניות" שאמורה לנשוב...

• הוסף לסימניות
:(

כמו שחשבתי, לקחתי פחות מחצי..
איך מבקשים 500 ש"ח על מודעה בלי שהלקוח יברח??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה