אמנם כבר מסופר...

• הוסף לסימניות
האלבום, מוכן לאט לאט...

התמונות האלו צולמו בתוך קניון, הרעיון שלי היה שרציתי בוקה מנצנץ ומלא אורות, לא בקטע של שופינג בכלל...
צולם באיזו גבוה

• הוסף לסימניות
ממש מיוחד
הצבעוניות משגעת
אני אוהבת את התנוחה שלו בימנית..

• הוסף לסימניות
וואו רותי, איך אני אוהבת את זה.
ותעלי מהר עוד עמודים...;)

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות מאד! (חסר לוגו..)

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאד!!!! קיבלת את מה שרצית המון נצנוצים:)
אגב, BIG DREAM ...

• הוסף לסימניות
יפה, עם איזו עדשה זו? זה לא נראה הציוד הרגיל שלך.

ומיכל....
דרים ביג = תחלום בגדול
ביג דרים = חלום גדול

• הוסף לסימניות
תמונות משגעות ומגרות

• הוסף לסימניות
מתוק ומשת"ף מעולה נולד בקורס צילום, רואים עליו . הוא חי את זה

• הוסף לסימניות
מיוחד ושונה !
תמונות טבעיות ויפות!

• הוסף לסימניות
זה משגע!
אני נהנית מזה כל פעם מחדש

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן!!
יונה, זה הציוד הרגיל...

• הוסף לסימניות
רותי מדליק ביותר

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
אהבתי!

• הוסף לסימניות
אוהבת ממש את התוצאה!
ויונה מענין למה חשבת שזה לא הציוד שלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה