- הוסף לסימניות
אשמח למידע
תודה!
תודה!
יש מרשם
מכבי רגיל
איפה אני יכולה למצוא מידע
בית המרקחת לידנו קומבינטורים ושוחטים במחיר
אני רוצה לבוא מוכנה
שאלה למבינים: מה ההבדל בין אמפטמין מיקס (אטנט xr בלעז) לויואנס?יש מרשם
מכבי רגיל
איפה אני יכולה למצוא מידע
בית המרקחת לידנו קומבינטורים ושוחטים במחיר
אני רוצה לבוא מוכנה
עלה לנו 10 כדורים ב-13 ש"חאמפטמין מיקס יקר מאוד
לילד?עלה לנו 10 כדורים ב-13 ש"ח
נחשב יקר?
כן. לילד קטןלילד
אשמח לקבל מידע על אמפטימין מיקסשאלה למבינים: מה ההבדל בין אמפטמין מיקס (אטנט xr בלעז) לויואנס?
אמפטמין מיקס יקר מאוד בהשוואה לויואנס. יש לו איזה יתרון נסתר שגורם לרופאים להעדיף אותו?
אטנט רגיל משפיע בין 5-6 שעות האטנט XR בין 10-12 שעות מתאים למי שטוב לו האטנט הרגיל אבל רוצה יותר שעות ,או למי שתןפעת הריבאונט של האטנט הרגיל חזקה מידי הXR מעדן את הריבאונט משמעותי כי הוא בשחרור מושהה ולא יורד בפעם אחת.אשמח לקבל מידע על אמפטימין מיקס
לכמה שעות משפיע?
לאיזה גיל מתאים
אלו 2 כדורים שונישהום (אבל עובדים במוח באותה צורה שהיא שונה מהריטלין...) היתרון של האטנט XR שהוא טב למי שכבר ניסה אטנט רגיל וזה התאים לו אז חבל סתם לעבור כדור ןלשבש ילד זה הכול.שאלה למבינים: מה ההבדל בין אמפטמין מיקס (אטנט xr בלעז) לויואנס?
אמפטמין מיקס יקר מאוד בהשוואה לויואנס. יש לו איזה יתרון נסתר שגורם לרופאים להעדיף אותו?
ממישהו מוסמך ?האם אפשר להשיג אטנט XR במינון 5 מ"ג בארץ?
בקופ"ח אמרו לי שאין
והבנתי שאסור לחלק את האבקה שבפנים (ליטול רק חצי מהכמות), זה נכון?
יש אפשרות להשיג ממקום לא מוסמך?ממישהו מוסמך ?
אני לא שמעתי על זה, בזמנו הרופא אף אמר לי לחלק אבל זה היה אטנט הרגיל ולא הXR.
בארץ אין 5 מ"ג (הלוואי שאצטרך מינון נמוך כל כך![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים