חביתה מקושקשת
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
הסניף סגור הוואצפ לא זמין
האם יש למה /למי לחכות?????
האם יש למה /למי לחכות?????
מי שלח לך?לי שלחו הודעה "הפתיחה צפויה במהלך חודש ינואר 2025, מרבית הסניפים ייפתחו ב 1.1.25."
אמריקן שלחו לי אתמול בוואצאפמי שלח לך?
אמריקן?
באיזה סניף היית?
איך דיברת מה הטלפון שלהם?דיברתי עם CARE והם אמרו לי שאמורים ליצור איתי קשר בחודש הקרוב (אם להאמין או לא אני לא יודעת)
התקשרתי לשירות לקוחות שלהם, המספר:ב0535969148איך דיברת מה הטלפון שלהם?
תודה התקשרתי גםהתקשרתי לשירות לקוחות שלהם, המספר:ב0535969148
אם יהיה לך עדכון, תעדכני.
את יכולה להכניס מספר טלפון לא נכון ואז זה רושם לך שהמספר לא נמצא אצלם במערכת ונציג יחזור אליך...נכנסתי לאתר שלהם (https://new.americanlaser.co.il/Home/Login), אפשר להיכנס ולראות מה את זכאית אבל צריך להכניס מספר טלפון ונשלח קוד חד פעמי בווצאפ. אין לי וואצפ. עוד מישהי נתקלה בבעיה ויודעת מה אפשר לעשות?
הם יפתחו במהלך חודש פברואר- מרץיש חדש עם סניף אילון?
איך קובעים תורים?הם יפתחו במהלך חודש פברואר- מרץ
עכשיו הם מארגנים את הסניפים ופותחים אותם
יש להם אתר בבניה- אמריקן לייזר החדשה.היי,
מישהי שמעה מהם משהו?
אני ממש אשמח לשמוע..
אפשר ללחוץ על אופציה הודעה קוליתנכנסתי לאתר שלהם (https://new.americanlaser.co.il/Home/Login), אפשר להיכנס ולראות מה את זכאית אבל צריך להכניס מספר טלפון ונשלח קוד חד פעמי בווצאפ. אין לי וואצפ. עוד מישהי נתקלה בבעיה ויודעת מה אפשר לעשות?
צריך להתקשר לקאר והם יגידו לך מה הזכויות שלך *2273הי
מישהו יכול להסביר כמה עלי לשלם עבור כל טיפול? אחרי ההסדר עם בית משפט
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //