דרוש מידע אמריקן לייזר, משהי הייתה בשבוע האחרון?

• הוסף לסימניות
כששילמתי להם על החבילה אמרו לי שזה בלי הגבלה - לכל החיים
מילאתי באתר שלהם וזה מה שהופיע לי שאני צריכה לשלם 2500 בנוסף

• הוסף לסימניות
בגלל שהם פשטו רגל אז החברה נמכרה והם נפתחו באותו שם אבל אצל בעלים אחרים(נראה לי הבעלים של חברה CARE) לכן אין יותר חבילות לכל החיים , גם לא למי שקונה חבילות חדשות כיום באמרייקן החדשה.

• הוסף לסימניות
גם לי יצא סכום מהסגנון הזה
זה נשמע לי הזוי
לא היה איזה סיכום שמשלמים רק 3%?

• הוסף לסימניות
גם לי יצא סכום מהסגנון הזה
זה נשמע לי הזוי
לא היה איזה סיכום שמשלמים רק 3%?
זה תלוי כמה טיפולים עשית מעל 12 זה 7 אחוז וגם זה מהסכום שבית משפט החליט לא ממה ששילמת
משהו יודע אם זה אותו צוות?

• הוסף לסימניות
היא נמצאת קרוב לשוק פ"ת
המחירים שלה קלאסיים אני הלכתי לפי טיפול ולא סגרתי סידרה
אני רואה שאת ממליצה על אירה מאמריקן, דברתי איתה והיא טוענת שהיא מסיימת ב-6 טיפולים את כל השערות
יש דבר כזה? היא משתמשת במכשיר אליסון הבנתי. ומבירור שבדקתי בגוגל מכשירים כמו סופרנו אייס יותר טובים.
אז איך יכול להיות שקבלתי הצעת מחיר על 12 טיפולים ממכון ידוע שמשתמשים בסופרנו, קנדלה ווקטוס, בחצי מחיר ממה שאירה נתנה לי - (היא לוקחת 850 לטיפול ח"פ בכל הגוף) . אני לא יודעת מה יותר שווה, כי מצד אחד בא לי לסיים מהר, אבל איך הגיוני שמכשיר שקראתי עליו שהוא פחות יסיים יותר מהר את העבודה? תוכלי לעשות לי סדר? אשמח מאד לעזרתך!!

• הוסף לסימניות
מי שזוכרת את אירה, מאמריקן סניף איילון היא פתחה מכון פרטי בפ"ת [תשלום לפי טיפול לדעתי ממש זול, בלי לחשב את מה ששילמתי באמריקן]
הטלפון שלה הוא 0526581620
אני רואה שאת ממליצה על אירה מאמריקן, דברתי איתה והיא טוענת שהיא מסיימת ב-6 טיפולים את כל השערות
יש דבר כזה? היא משתמשת במכשיר אליסון הבנתי. ומבירור שבדקתי בגוגל מכשירים כמו סופרנו אייס יותר טובים.
אז איך יכול להיות שקבלתי הצעת מחיר על 12 טיפולים ממכון ידוע שמשתמשים בסופרנו, קנדלה ווקטוס, בחצי מחיר ממה שאירה נתנה לי - (היא לוקחת 850 לטיפול ח"פ בכל הגוף) . אני לא יודעת מה יותר שווה, כי מצד אחד בא לי לסיים מהר, אבל איך הגיוני שמכשיר שקראתי עליו שהוא פחות יסיים יותר מהר את העבודה? תוכלי לעשות לי סדר? אשמח מאד לעזרתך!!

• הוסף לסימניות
הייתי אצלה והיא מעולה
תודה

• הוסף לסימניות
קנדלה זה מכשיר יותר כואב ולכן משתמשים בו בעוצמה יותר נמוכה (ולכן צריך גם יותר טיפולים)
אני גם חושבת ש-6 טיפולים אצלה מביאים לתוצאות טובות מאוד (אולי אחכ, טיפול כל חצי שנה+-)

• הוסף לסימניות
תקשיבי אני אצלה ואני נהנתי מכל רגע המלצתי לכמה חברות שלי והם לא גומרות להודות לי
יש לי חברה שהגיעה אליה עם צמיחה מטורפת ושורשים חזקים מאד אחרי שתי טיפולים כבר לא רואים את השורשים החזקים שלה כמובן שעדיין יש לה צמיחה אבל שורשים אין!!
אני ממליצה לך ללכת אליה לטיפול חד"פ ולראות שלא כואב ושבאמת יש השפעה לא תפסדי מלנסות

• הוסף לסימניות
קנדלה זה מכשיר יותר כואב ולכן משתמשים בו בעוצמה יותר נמוכה (ולכן צריך גם יותר טיפולים)
אני גם חושבת ש-6 טיפולים אצלה מביאים לתוצאות טובות מאוד (אולי אחכ, טיפול כל חצי שנה+-)
אבל לפי מה שבדקתי סופרנו זה מכשיר יותר מתקדם מאליסון. כל העניין שהיא עושה על עוצמה גבוהה? אני יכולה לבקש גם ממי שאני הולכת אליה.

• הוסף לסימניות
תקשיבי אני אצלה ואני נהנתי מכל רגע המלצתי לכמה חברות שלי והם לא גומרות להודות לי
יש לי חברה שהגיעה אליה עם צמיחה מטורפת ושורשים חזקים מאד אחרי שתי טיפולים כבר לא רואים את השורשים החזקים שלה כמובן שעדיין יש לה צמיחה אבל שורשים אין!!
אני ממליצה לך ללכת אליה לטיפול חד"פ ולראות שלא כואב ושבאמת יש השפעה לא תפסדי מלנסות
אני הבנתי שבלייזר העיקר זה המכשיר
אם בררתי שאליסון מכשיר פחות מתקדם. מה העניין שלי לעשות דווקא אצלה? אחרי הכול המחיר שהציעה לי גבוה יחסית לשוק. תנסי לשכנע אותי בבקשה מה מצאת בה יותר מכולן??

• הוסף לסימניות
אבל לפי מה שבדקתי סופרנו זה מכשיר יותר מתקדם מאליסון. כל העניין שהיא עושה על עוצמה גבוהה? אני יכולה לבקש גם ממי שאני הולכת אליה.
את יכולה לבקש עוצמה גבוהה וליסבול מכאב ומכוויות!!
אליסון מכשיר יחסית חדש בישראל ולכן אני מאמינה שהוא פחות מסוקר בגוגל
אבל אני בתור אחת שסיימתי את כל האיזורים שלי במכשיר הזה חוץ מאזור אחד עקשן...
+כמה חברות ששלחתי אליה וגם הם מספרות על תוצאה מטורפת
תקישיבי לי אין שום עניין שתלכי אליה אני לא מקבלת רווחים ואת לא יודעת אפילו איך קוראים לי כדי להגיד לה מי המליצה עליה
אני פשוט נהנית להפיץ את הבשורה שאפשר לא לסבול מלייזר ותוצאות מהירות

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה