אמשך לכותרת של אתמול

• הוסף לסימניות
סליחה אם משהו ראה את זה כניצול כמובן שיש לי תוכנית רק רציתי להביא לכאן אתגר מעניין
מצ''ב תוכנית רגילה של הדירה
1635231751071.png

• הוסף לסימניות
האם זה כל כך מושלם שאין לכם הערות
ממש לא.
זה פשוט כ"כ גרוע שזה לא במצב של לתת הערות אלא במצב של תיקח את התוכנית לאדריכלית שתתכנן לך בצורה מקצועית, ככה זה פשוט לא יעבוד. אתה רק תרוויח מזה!

• הוסף לסימניות
זה נטו רווח של הלקוח!
דווקא בגלל שמדובר בכסף גדול כאן המקצועיות משתלמת...

• הוסף לסימניות
ממש לא.
זה פשוט כ"כ גרוע שזה לא במצב של לתת הערות אלא במצב של תיקח את התוכנית לאדריכלית שתתכנן לך בצורה מקצועית, ככה זה פשוט לא יעבוד. אתה רק תרוויח מזה!
לע"ד מתייעצים לא על מנת לחסוך אדריכלות אלה לקבל כל מיני רעיונות ואז לגשת לאדריכלית.

לדוגמא אצלי לקחתי אדריכלית מעולה נתנה לי 3 תוכניות חשבתי (תכננו לשבור קירות, שינוי אינסטלציה)אישרתי שילמתי,
ואחרי תקופה של חושבים(ומציאות מול המחיר גדול עלינו כזה סכום של שיפוץ) אני רוצה לשנות תוכנית.
האדריכלית לא אמורה לספוג את השינוי נכון, מובן אבל כן הייתי רוצה להתייעץ פה בסיעור מוחות ולקבל תמונה יותר ברורה ומנוצלת,
אחרי שיהיה לי מסודר בראש בדיוק מה אני רוצה אגש בעז"ה לאדריכלות ואשנה אבל אז זה תוספת של 250 שח לשעה.
ולכן אנשים פה מתיעצים

• הוסף לסימניות
חברה חברה תרגעו זאת דירה שעוד לא קניתי אני רק בודק אותה לקניה
וכמובן שאחרי שנקנה נקח אדריכלית מקצועית זאת לא דירה ראשונה שאני קונה
ואני יודע מה הפער בין הפורם שזה מאד מעניין ונחמד לאדריכלית שמתחשבת בצרכים שלי

• הוסף לסימניות
חברה חברה תרגעו זאת דירה שעוד לא קניתי אני רק בודק אותה לקניה
וכמובן שאחרי שנקנה נקח אדריכלית מקצועית זאת לא דירה ראשונה שאני קונה
ואני יודע מה הפער בין הפורם שזה מאד מעניין ונחמד לאדריכלית שמתחשבת בצרכים שלי
תן עוד נתונים,
מי הולך לגור בדירה? זוג זקנים? משפחה ברוכת ילדים?
חדרים סטנדרטים, ואפילו די קטנים,
אמבטיה ישר בכניסה, נראה שאפילו כיור אין בה.
מטבח כמעט ולא קיים, סלון חביב, תלוי מה ישאר ממנו אחרי שיתכננו מטבח נוח לשימוש.
מאוד תלוי מה הצרכים.

• הוסף לסימניות
תן עוד נתונים,
מי הולך לגור בדירה? זוג זקנים? משפחה ברוכת ילדים?
חדרים סטנדרטים, ואפילו די קטנים,
אמבטיה ישר בכניסה, נראה שאפילו כיור אין בה.
מטבח כמעט ולא קיים, סלון חביב, תלוי מה ישאר ממנו אחרי שיתכננו מטבח נוח לשימוש.
מאוד תלוי מה הצרכים.
1)הולך לגור שמה זו''צ אם ילד אחד
2)אי אפשר להכניס כיור לאמבטיה?
3)המטבח אפשר למשוך יותר לצד של החלון
4)בעז''ה יהיה תמ''א 38בקיר אם החלון ולכן אי אפשר לעשות את האמבטיה בפנים

• הוסף לסימניות
1)הולך לגור שמה זו''צ אם ילד אחד
2)אי אפשר להכניס כיור לאמבטיה?
3)המטבח אפשר למשוך יותר לצד של החלון
4)בעז''ה יהיה תמ''א 38בקיר אם החלון ולכן אי אפשר לעשות את האמבטיה בפנים
חשוב לתת את הנתונים מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה