כללי אנא אל תשאירו אותי עם 0 עגול בתגובות...

• הוסף לסימניות
שונאת לקבץ נדבות !
אבל משום מה שאלת המיליון דולר הזו לא אהובה בכלל ועם כל הקשרים שלי אני לא מצליחה למצוא תשובות...
מה מחיר סטנדרטי למודעה בפרסומון???????
מצרפת ארבעה מודעות שעיצבתי לאותו לקוח .
אשמח ביותר לשמוע תגובות ובעיקר מ-ח-י-ר.
ועוד שאלה -
איך אתמחר שינויים קטנים במלל או סגירות נוספות בגדלים אחרים ? (-מה שכמובן גורר שינויים פנימיים קטנים)
אנא אל תשלחו אותי למייל התימחור כי בצער רב אני מסיקה שאינני זכאית לתגובותיהם :confused:;):(

• הוסף לסימניות
עבודות מאד יפות,
משערת שבמודעה הצבעונית העלית בצבעי הדפסה, כי זה יצא צבעים מדי זוהרים.
אני לא יודעת מה המחיר לפירסומון, אבל לדעתי את יכולה לקחת בסביבות 250 ש"ח

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מודעות מיוחדות

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון והשני השלישי פחות ברמה (לעומת...) את יכולה לקחת בכייף אפילו 300 (או 350)
את כל התיקונים את צריכה לתמחר לפי שעה כמובן ולסכם מראש עם הלקוח!
הערה קטנה:
בראשון והשני הטקסט הרץ "להשתדרג.."וכו' אל תעשי בלוק, זה לא נראה טוב!
הלוגו מדהים!

• הוסף לסימניות
לדעתי אם הכל זה לאותו לקוח והוא לקוח קבוע אפשר לקחת 300 ש"ח למודעה, אבל אם זאת עבודה חד פעמית לדעתי 400 ש"ח לכל מודעה. לגבי תיקונים אם הם תיקונים קטנים ולא משמעותיים לא הייתי לוקח תוספת תלשום אבל כל מקרה לגופו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאד לכל המגיבים!
כיף לקבל פירגונים ואפילו עוד יותר -לקבל הערות בונות וכנות
תשובותיכם לשאלתי עוזרות מאד, ובעיקר-מחזקות בי את האמון בפורום המדהים הזה וברצון משתתפיו לעזור ולהיטיב...

• הוסף לסימניות
אני גם בעד 400 ומעלה, כמובן שזה די תלוי מי הלקוח ומה הכיס שלו.
המודעה האחרונה בעיני הכי טובה - גם השניה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה