אנא המלצות\חוות דעת אודות

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר אדריכל בשם חיים קליינמן, או אדריכלית בשם יהודית נחומי, עשה אצלם עבודות שיפוץ ?

• הוסף לסימניות
חיים קליינמן? אחד המוכרים והוותיקים בציבור.
עשה לנו תוכנית פנטסטית. מרוצה מכל שקל.

• הוסף לסימניות
עשינו אצל חיים קליינמן
גם כמה מהמשפחה שלי
הוא נדיר!!!
הקבלן לא הבין מאיפה כל הרעיונות שהבאנו לו,
הכל הכי פרקטי ושימושי
בקיצור בית שמתפקד פצצה

• הוסף לסימניות
עשינו אצל חיים קליינמן
גם כמה מהמשפחה שלי
הוא נדיר!!!
הקבלן לא הבין מאיפה כל הרעיונות שהבאנו לו,
הכל הכי פרקטי ושימושי
בקיצור בית שמתפקד פצצה
תודה, השאלה אם הוא גם מספיק זמין וקשוב, לאור 'השם' שלו ?
בסופו של דבר מי שמשפץ רוצה להגשים חלום, ולצורך כך לא מספיק שהמעצב מקצוען.

• הוסף לסימניות
תודה, השאלה אם הוא גם מספיק זמין וקשוב, לאור 'השם' שלו ?
בסופו של דבר מי שמשפץ רוצה להגשים חלום, ולצורך כך לא מספיק שהמעצב מקצוען.
הצדק איתך בשאלה
אבל היתה לי חוויה מדהימה לעבוד איתו
שיחה פנים אל פנים כבר למחרת הפניה שלי אליו
כתיבה מסודרת של כל הצרכים בבית
והכי חשוב לי היה שהוא יתקשר עם הקבלן שהיה עצבני כ"כ והוא ידע ליישב אותו ולגרום לו שיבצע בדיוק הכל.
היו דברים גם שלא אהבתי והוא זרם עם זה וישב שוב לחשוב
אבל בפירוש הוא לא מתאים לסגנון שצריך יותר "פוצי מוצי" אם מובן למה אני מתכוונת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה