אנא, התפללו

• הוסף לסימניות
ע' - פ'

• הוסף לסימניות
בעז"ה בלי נדר פ"ד - צ' כולל

כמה צריך להודות על כל נשימה לפעמים לא שמים לב במירוץ החיים, בחודשיים האחרונים עברתי דלקת ריאות קשה ועכשיו שאני מתאוששת ב"ה אי אפשר שלא להודות על כל דבר אפילו (שנראה) קטן.

שלא צריך לחשוב לנשום זה לא פשוט בכלל, זה פשוט נס כל שניה!!!
אתם עייפים ומפהקים? אל תתלוננו העיקר שהפיהוק לא מייסר אותכם מכאבים!!!
הלכתם לישון? אשריכם שאתם יכולים לישון ולנשום יחד!!!
אתם מצוננים? גם לא נורא אפצ'י וטישו וניגמר הסיפור, ולא יסורים של שעה לאחר מכן!!!
הבית מלוכלך? אשריך, את יכולה לשטוף ולהזיז את היד מבלי לחשוב עשר פעמים!!!
ועוד היד נטויה...

מודה לה' הטוב שנתן לי להבין כמה טוב לי בחיים!

• הוסף לסימניות
ק-ק"י
ולגבי GGG ברוך רופא חולים!
נראה לי שאצל הזערור מהשלישיה עניין הדלקת ראות היא מעבר לייסורים, היא עניין של חיים ומוות. שנשמע בשורות טובות,
בתפילה ואיחולי רפואה שלמה ובריאות איתנה לאורך ימים ושנים. (לרך הנולד, ולכולנו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;521313:
היא עניין של חיים ומוות

ברור שלתינוק קטן כל מחלה היא הרבה יותר מעבר למחלה!

ודרך אגב הצעקות של בעלי על הרופא הצילו אותי בזמן ב"ה, והגעתי לבית חולים בלי כניסת אויר לריאה.... (לכן הרופא לא שמע חרחורים וקבע שזה שפעת)

מסקנתי היא - כל חום עם שיעול מלווה בכאבים אפילו קלים לבקש בדיקת דם או צילום,להפסיד יום אחד שווה את החודש וחצי חופשת מחלה... (שעדיין לא נגמרה)

בברכת רפואה שלמה לכל חולי עמך ישראל

• הוסף לסימניות
ק"מ- ק"נ!
סימנו פרק ראשון!!!
ועכשיו אפשר להתחיל ספר שני
אני הראשונה
פרק א- ג'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;521416:
ק"מ- ק"נ!
סימנו פרק ראשון!!!
ועכשיו אפשר להתחיל ספר שני
אני הראשונה
פרק א- ג'
הקדמת אותי בדקה...
ד'-י'
ורפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גמרתי ספר תהלים בכותל, נכדותי גמרו ספר תהלים בבית, בכולל של בני אמרו ג"כ תהלים ואנו ממשיכים. מי כעמך ישראל! הערב הודיע הרופא כי מסתמן כיוון חיובי, ב"ה, אחרי יממה וחצי קשות.

• הוסף לסימניות
ל"א - נ (כולל)
ותודה עצומה לכולכן!

• הוסף לסימניות
נ' - ס' !
פעם שניה שמסתדר לי בדיוק פרקים אלה...
העיקר שתהיינה בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
לאחר ליל תהפוכות חלה הבוקר הקלה נוספת, ובלי ספק יש לתפילות הרבות חלק מכריע בכך. אנא, כל מי שנכנס לאשכול זה - גם אם אין לכם פנאי, אמרו רק את 14 המלים האלה:
"א- ל נא רפא נא לרך הנולד בן אַלְטֶא לאה חנה בתוך שאר חולי ישראל". תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
תודה ענקית לכולכם!

ברוך השם, הינוקא שוחרר ממכונת ההנשמה ונושם ב"ה היטב, אם כי הוא עדיין בהשגחה של טיפול נמרץ ומטופל באנטיביוטיקה. יבורכו מן השמים כל מי שהתפללו ונדבו צדקה/הפרישו חלה (תודה, אות ומופת!) לרפואתו. יהי רצון שתהיו כולכם בריאים תמיד. אין לנו ספק כי דברים אלו הם שעזרו לפדותו משערי מוות.
כהכרת הטוב כלפי כל מי שהתפלל לרפואת נכדי - מי מכם שזקוק לניקוד מקצועי או לחריזה של קטע טקסט קצר - אשמח לעשות לו/לה זאת חינם אין כסף. אפשר לפנות אלי באישי.

• הוסף לסימניות
ברוך השם, תודה על העדכון, ממשיכה להתפלל לרפואתו השלמה של הינוקא,
(יש נוהגים לקרוא לילדים שעדיין לא ניתן להם שם-אליהו ע"ש אליהו הנביא)
שנמשיך לשמוע רק בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
כמה משמח לשמוע, זה כ"כ חשוב לשמוע ולעדכן בבשורות הטובות, זה מעורר כ"כ הרבה אמונה בה' ומרבה ומפיץ את הכוח של תפילה בעולם.
מלבד זאת שאחרי שאת מתפללת על מישהו, את נותנת לו מעצמך ונקשרת אליו, ואת ממש שמחה לשמוע עדכונים חיובים.
תודה רבה שימחת אותי מאד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה