כללי אנא חסכו לי זמן - צריכה להדפיס הזמנה לחתונה

• הוסף לסימניות
היכן הכי מהיר, וזול ;) (אבל באיכות נורמלית), להדפיס הזמנות לחתונה בירושלים?

בתודה :)

• הוסף לסימניות
מהיר אני לא יודעת, זה תלוי בעומס. זול זה בטוח!
דפוס המכון (נקרא גם דפוס קרלין) ברחבת קרלין ברח' אבינועם ילין.

• הוסף לסימניות
מזל טוב?!?!?!?

• הוסף לסימניות
דפוס המכון הוא איטי אבל זול.
בדיוק עכשיו הדפסנו הזמנות ובקצבורג היה הכי מהיר.

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי בגרפצ'יק כמה פעמים על המקום או שאמרו לי לחזור בעוד כמה שעות.

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי הזמנות לבר מצוה בדפוס בזק ברחוב עזרא.
עשו עבודה מדויקת, יפה ומהירה.
וגם היה זול בהחלט.

• הוסף לסימניות
יש ליד שטראוס בפינה דפוס מאוד זול ואיכותי
תעזרו לי אני לא זוכרת איך קוראים לו.........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 200210010;429702:
יש ליד שטראוס בפינה דפוס מאוד זול ואיכותי
תעזרו לי אני לא זוכרת איך קוראים לו.........

האם זה אור גרף? אני מעוניינת לעשות שם, אם מישהו יכול לומר לי את שמו המדויק זה יעזור לי מאוד!

• הוסף לסימניות
דפוס קצבורג ברחוב יואל זולים ומהירים ועבודה באיכות מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה