כללי אנא!!! מה זה אמור להיות??

• הוסף לסימניות
בCS6 חדש שהותקן לי?

קבצים מצורפים

• לכידה1.JPG
    KB 49.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
קודם כל להרגע ;)
זה פשוט כתובת מייל
וסיסמה של חשבון באדובי
פתחת חשבון כזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1660380:
קודם כל להרגע ;)
זה פשוט כתובת מייל
וסיסמה של חשבון באדובי
פתחת חשבון כזה?

לא

אני יגיד לך למה זה דחוף לי
כי כנראה זה הבעיה שגורמת לאי פתיחת תוכנת אנקודר לסגירת סרט בפרימייר.
וזה דחוף לי להלילה, בדר"כ אני מאוד רגועה....

• הוסף לסימניות
בלי זה זה לא נותן להכנס לכל התוכנות?!

• הוסף לסימניות
יש כפתור בצד ימין Create an Adobe Id.
תעקוב אחרי ההוראות וצור לך חשבון.

• הוסף לסימניות
כדי להוריד ולהתקין את CS6
צריך לפתוח חשבון באתר של אדובי
כדי שיהיו עדכונים וכו'...

• הוסף לסימניות
חובה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן.
חובה גם לקנות את התוכנות.

• הוסף לסימניות
וזה?
תודה רבה לעוזרים!

קבצים מצורפים

• לכידה3.JPG
    KB 10.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון, זה נתן לי ערכת ניסוי ל30 יום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה