כללי אנא, מתנה...

• הוסף לסימניות
מאחר והגלריה איננה בפעולה ובחיפוש העליתי חרס אבקש את עזרתכם בתמונות יפות ואיכותיות של מתנה.
יפה וגדולה ועם סרט...
באריזה פתוחה ובאריזה סגורה.
כמדומני שפורסמה בעבר עבודה שמשולבות בה תמונות בסגנון. האם בעל העבודה הנ''ל יסכים להנות אותי מתמונותיו? וכל מי שיש לו להוסיף יוסיפו לו מן השמים.
גם חלקים יתקבלו בברכה. סרט, אריזה, ארגז, מרקם של נייר עטיפה יפה וכד'
מיועד להזמנה לאירוע של מוסד האמורה להיות מחולקת לתלמידים ביום ראשון.
רמת הדחיפות לשיקול דעתכם...

תודה!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
ראשית כל אני ממנויי נתיב, כך שקישורים לא יועילו.
וחוץ מזה, יש עוד?? עוד, עוד. תודה מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayle;84910:
שאלה של בורות
חייבים להירשם באתר הנ"ל? עולה כסף?
איך נרשמים?

ההרשמה חובה - - -
אבל לא עולה כסף.

איך נרשמים?
מקליקים על המילים sign up שבצד שמאל, ממלאים טפסים,
ויש לך שם משתמש להורדת תמונות חינם - - -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bla_bla_bl;84920:
ההרשמה חובה - - -
אבל לא עולה כסף.

איך נרשמים?
מקליקים על המילים sign up שבצד שמאל, ממלאים טפסים,
ויש לך שם משתמש להורדת תמונות חינם - - -

אפשר להוריד וקטורי?

• הוסף לסימניות
וקטורי יש הרבה בistockphoto

• הוסף לסימניות
ישר כח!
כתובת המייל שלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תבורכו מן השמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;84954:
וקטורי יש הרבה בistockphoto

גם לא נראה לי שבחינם
בכל אופן אני לא הצלחתי

• הוסף לסימניות
אם כבר מתנות, אז עד הסוף!
אני כבר מעלה את המתנות הבאות כוקטור

קבצים מצורפים

• ww201.jpg
    KB 115.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
ברקו, לא יאומן!
יישר כח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה