כללי אנא עזרה באינדיזיין ספר קודש

• הוסף לסימניות
אני מעמדת קונטרס לכולל ומזמ-----ן לא נגעתי בעימוד קודש
אנא עזרתכם בבקשה

1. את הכותרות שמתי בתיבת טקסט נפרדת ו"הדבקתי" בכותרת כטקסט מעוגן,
כדי שהכותרת תהיה על פני 2 הטורים. (שלא כמו שמופיע בדוגמא)
איך אני עושה שהכותרת תתחיל מאמצע העמוד ולא מלמעלה?

2. הערות שוליים ארוכות------------
מה עושים כדי שזה ייראה נורמלי?
איך מפצלים אותם שיתחלקו יפה בין 2 הטורים?

3. אני מעוניינת שבסוף 'חבורה' הטקסט יתפצל יפה בין 2 הטורים
ולא ייגמר בטור אחד, בעוד שהכותרת מתחילה בדף הבא...

זה עדיין לא מעוצב בכלל בכלל בכלל!! רק יבאתי את הטקסטים, אל תיבהלו מאיך שזה נראה...
העליתי דוגמאות
אני עובדת באינדיזיין באנגלית CS4

אשמח מאוד לעזרתכם!!!!

קבצים מצורפים

• קונטרס.jpg
    KB 596.8 · צפיות: 13
  • קונטרס2.jpg
    KB 386.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תוכנת "תג" תיתן את הפתרון בצורה מהירה וקלה
מלבד זאת בcs5 יש אפשרות לשנות את מס' הטורים על ידי סגנון

בנושא הערות שוליים אין עדיין פתרון בתוכנת אינדיזיין אלא אם כן עושים את זה ידני ולא אוטומטי

• הוסף לסימניות
תג

• הוסף לסימניות
תודה תודה........
אני לא יודעת תג ואין לי
ואברכי הכולל רוצים שהקונטרס ייצא מחר בבוקר
אין שום דרך להוציא מאינדיזיין דברים דומים?

• הוסף לסימניות
איך עושים שהערות השוליים יתפרו על פני 2 הטורים?

באינדיזיין CS4,
לא בתג.......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה