כללי אנא, עזרה!

• הוסף לסימניות
איפה כל מעצבי העל שלנו?..........

איך אני הופכת אלמנט (לדוגמא תפוח) בפוטושופ לצבע זהב!!

וכל העוזרים והמסייעים יבורכו מפי עליון. אמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהו זה;1381695:
איך אני הופכת אלמנט (לדוגמא תפוח) בפוטושופ לצבע זהב!!

וכל העוזרים והמסייעים יבורכו מפי עליון. אמן.

תשלחי לי ואני אנסה לסדר לך

• הוסף לסימניות
במידה ויצליח ה' דרכי בלנ"ד אעלה לפורום את הדרך הברורה לכל המעונינים להפוך חייהם זהב.

עזרו לי להגיע לכך!!!!
בנתיים שום דבר:(

• הוסף לסימניות
בשכבת התאמה
בעברית זה מערבל ערוצים
תנסי שיקח רק את הצבע אשל התפוח ירוק/אדום
ותזיזי במחליף צבעים

אם תשלחי לי את התמונה אנסה לעזור

• הוסף לסימניות
א. תודה!!! ב. אני באנגלית, איפה זה המערבל ערוצים באדג'סטמנט?

• הוסף לסימניות
בשביל תוצאה פשוטה וחמודה, (כמו התמונה המצורפת - הכוס במקור היא אדומה)
תשחקי עם שכבות התאמה:
hue situration
photo filter
לפעמים לתת שיכבה של שחור לבן לפני הפוטו פילטר לדוגמא יעזור גם.
את המראה הפלסטיקי שרואים בתמונה ניתן לעשות עם פילטרים כמו "plastic warp"

כמובן שצריך לשחק עם רמות השקיפות של השכבות/ לשלב בינייהם,
להוסיף הצללות וכו.

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• זהב.png
    KB 370.8 · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה