אנא עזרה

• הוסף לסימניות
פתאום הכל נהיה לי בצבע חיוור, כל התצוגה במחשב. מה זה יכול להיות? לא שיניתי שום דבר בהגדרות של המחשב
תודה גדולה למי שיעזור לי, אנא

• הוסף לסימניות
מדובר בנייח או בנייד ?
אם נייח חזקי את הכבל שיוצא מן המסך ומתחבר למחשב בשתי קצותיו, תדחפי אותו בעדינות כלפי פנים אל החיבור שלו, גם בצד של המחשב וגם בצד של המחשב

• הוסף לסימניות
נסי לשחק בעדינות עם הזווית של המסך

• הוסף לסימניות
נסי להזיז אותו קדימה אחורה לאורך כל הזווית שלו, בקיצור נסי לקפל לגמרי ולפתוח לגמרי

• הוסף לסימניות
אם זה חיוור באופן חריג אז אפשר שמדובר במשהו פנימי לצערי

• הוסף לסימניות
נראה לי שהחיות יורדת רק בתוכנות, כל מה שאני פותחת (כולל תמונות וקבצי PDF) נהיה חיוור, אבל שולחן העבודה כן נראה לי בסדר, אז זה גם יכול להיות משהו פנימי?
ואם כן, מה זה אומר? סוללה?

• הוסף לסימניות
תנסי לצלם מסך ולראות האם זה משתקף גם בצילום מסך.
אם כן זה משהו בהגדרות

• הוסף לסימניות
כן זה גם בצילום מסך, באיזה הגדרות?

• הוסף לסימניות
תעלי לפה את הצילום מסך גם של השולחן עבודה התקין וגם של התוכנה הלא תקינה

• הוסף לסימניות
אין לי מה להעלות כי אני מצלמת מסך ואז הצבעים של הצילום משתנים. כשאני נכנסת למשל לתקית תמונות אני רואה את התמונות בצורה תקינה, אבל כשאני פותחת תמונה כדי לראות אותה בגדול או בתוך תכנה כדי לעבוד על זה הצבעים נהיים חוורים, אז אם זה בעיה במחשב הכל היה אמור להיות חיוור, לא?

• הוסף לסימניות
לא בהכרח, זה קצת מורכבף או לפחות עשוי להיות כזה.
אנא העלי צילומיםן

• הוסף לסימניות
[/ATTACH][/ATTACH]
הכל אותה תמונה. האדום זה הרקע של שולחן העבודה, הראשון צילום מפוטו שופ והשלישי בחירה של התמונה מהתיקיה

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 512.6 · צפיות: 13
  • מפוטו שופ.PNG
    KB 360.6 · צפיות: 12
  • הגדלה של תמונה.PNG
    KB 366.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נראה כמו משהו תוכנתי ולא חומרתי.
אם את מפעילה סרט זה גם קורה ?
תמונות שאת רואה בדפדפן זה גם מציג בבהיר ?

• הוסף לסימניות
qwerrrewq ופרסומון
ה' ישלם לכם על העזרה, הכל הסתדר ב"ה, אין מילים
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
התחבר אלי ושינה דברים. אתה יכול לשאול אותו איך, תודה רבה מאוד לך על הזמן שהקדשת לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה