תודה רבה.חייבת להעיר לגבי הבחירה שלי. בחרתי ב'אפקט גן עדן' כשם שעם כריכה מספיק משכנעת היה גורם לי להפוך את הספר ולקרוא את התקציר... עם שאר השמות כנראה שפשוט הייתי עוברת הלאה.
האם השם הזה היה גורם לי לקנות את הספר בלי להסס בכלל? לא יודעת...
כן, בהחלטבחרת בפועל
נכון, לכן גם ציינתי את עיצוב הכריכה, כי לפעמים הכריכה 'מפרשנת' קצת את השם, ומתאימה אותו לסוגה ולסגנון.רק מה, קצת מצחיק לי לבחור שם של ספר בלי לדעת מה הסוגה שלו, על מה הוא נכתב...
איפה רואים את הבחירות?כן, בהחלט
אחרי שמצביעים ניתן לראות את אחוזי הבחירה בכל אופציה..איפה רואים את הבחירות?
כנראה שכן.וכל השמות משקפים במידה שווה את תוכן הספר?
הספר הוא קובץ של סיפורים, השמות הם שם של אחד הסיפורים.וכל השמות משקפים במידה שווה את תוכן הספר?
אם כך, כדאי לכתוב ברור על הכריכה שמדובר במספר סיפורים.הספר הוא קובץ של סיפורים, השמות הם שם של אחד הסיפורים.
כן.@הווה פשוט רגע, יש לכם כבר ספרים בחוץ?
אם כך, כדאי לכתוב ברור על הכריכה שמדובר במספר סיפורים.
כן, יש לי ספר שגם הוא קובץ סיפורים, בשם "זה כבר סיפור אחר".SER=2491] רגע, יש לכם כבר ספרים בחוץ?
טוב שאת מספרת לי את זה.בחרתי טיול משגע בעולם שפוי וראיתי שהרוב בחרו את אפקט גן עדן. דווקא פחות התחברתי לשם.[/ISPOILER]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים