עזרה אנא עזרו לי לבחור שם

באיזה תבחרו?

• אפקט גן עדן

• חוטאים למטרה

• טיול משגע בעולם שפוי

• צדק גנוב

• יריית הפתיחה

• דרך רצופה כוונות טובות

• נהר דינור

• כולם משעממים. עדיף לקנות שווארמה

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
חייבת להעיר לגבי הבחירה שלי. בחרתי ב'אפקט גן עדן' כשם שעם כריכה מספיק משכנעת היה גורם לי להפוך את הספר ולקרוא את התקציר... עם שאר השמות כנראה שפשוט הייתי עוברת הלאה.
האם השם הזה היה גורם לי לקנות את הספר בלי להסס בכלל? לא יודעת...

• הוסף לסימניות
חייבת להעיר לגבי הבחירה שלי. בחרתי ב'אפקט גן עדן' כשם שעם כריכה מספיק משכנעת היה גורם לי להפוך את הספר ולקרוא את התקציר... עם שאר השמות כנראה שפשוט הייתי עוברת הלאה.
האם השם הזה היה גורם לי לקנות את הספר בלי להסס בכלל? לא יודעת...
תודה רבה.
בחרת בפועל? כי אני לא רואה כלום. אולי אני לא יודע היכן להסתכל. פעם ראשונה שאני עושה סקר

• הוסף לסימניות
אני הייתי מסתכלת גם על שם הסופר.
אם זה סופר שכותב ספרים מאד כבדים או מתח הייתי בוחרת שם אחר.
אבל מהיכרות עם הכתבים של הסופר הנ"ל שאני יודעת שכל קטע מבחינתי הוא מסע מהמם.
ולפעמים אפילו מטורף, (בקטע טוב, כמובן) התאים לי השם: טיול משגע בעולם שפוי.
רק מה, קצת מצחיק לי לבחור שם של ספר בלי לדעת מה הסוגה שלו, על מה הוא נכתב...

• הוסף לסימניות
רק מה, קצת מצחיק לי לבחור שם של ספר בלי לדעת מה הסוגה שלו, על מה הוא נכתב...
נכון, לכן גם ציינתי את עיצוב הכריכה, כי לפעמים הכריכה 'מפרשנת' קצת את השם, ומתאימה אותו לסוגה ולסגנון.
'טיול משגע בעולם שפוי' הרגיש לי פשוט קצת ארוך, ולא קליט בקריאה ראשונית, פחות היה תופס אותי בבחירה מהירה ליד מדף הספרים בחנות...

• הוסף לסימניות
התלבטתי בין אפקט גן עדן ליריית הפתיחה.
בסוף בחרתי את השני מביניהם. למה? לא יודעת האמת..
אבל עשיתם לי חשק לשווארמה.

בהצלחה!!
נשמח לדעת מה נבחר בסוף:)

• הוסף לסימניות
וכל השמות משקפים במידה שווה את תוכן הספר?
כנראה שכן.
או לחילופין זה ניסוי חברתי, שזה גם בסדר.
השמות שמכילים התחכמות מילולית כלשהי (צדק גנוב) או השמות שמעידים על דרמה רגשית סוחטת דמעות לחובבים.ות ומורטת עצבים לשונאי הז'אנר (דרך רצופה כוונות טובות) - זה פשוט לא.
'אפקט גן עדן' נשמע יותר רציני, משהו עם תוכן מעניין.
גם 'כולם משעממים. עדיף לקנות שווארמה' הייתי קונה - נשמע ספר קורע.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מממ...
סגנון הצגה של ספר קצת כמו הספרים של הרב קובי לוי, לא?
אין איזה רעיון מאגד של כל הסיפורים האלה? איזה קו מנחה לאורך הספר שיכול לתת לו את השם שלו?
(אני אישית פחות מתחברת לסגנון של שם סיפור כשם ספר, אם זה קובץ סיפורים.. עניין של טעם)

• הוסף לסימניות
הספר הוא קובץ של סיפורים, השמות הם שם של אחד הסיפורים.
אם כך, כדאי לכתוב ברור על הכריכה שמדובר במספר סיפורים.

"טיול משגע בעולם שפוי"
על אף שלדעתי העולם כלל לא שפוי...
לכל היותר אפשר למצוא פה ושם הבזקים מאותה שפיות נכחדת :)
אבל מי יודע, אולי מישהו כתב ספר על אותה תקופה נשכחת בה העולם היה שפוי...
כך או כך, זה מסקרן.

• הוסף לסימניות
האמת,
אם הייתי יודעת שאתה מוציא ספר או רואה את השם שלך על הכריכה, הייתי קונה בלי קשר לשם הספר.

עריכה:
בחרתי טיול משגע בעולם שפוי וראיתי שהרוב בחרו את אפקט גן עדן. דווקא פחות התחברתי לשם :(.

• הוסף לסימניות
אם כך, כדאי לכתוב ברור על הכריכה שמדובר במספר סיפורים.
SER=2491] רגע, יש לכם כבר ספרים בחוץ?
כן, יש לי ספר שגם הוא קובץ סיפורים, בשם "זה כבר סיפור אחר".

לקרוא לספר הנוכחי "זה כבר סיפור אחר 2", לא רציתי. כי מי שלא מכיר עלול לחשוב שזה ספר המשך שחייבים לקרוא את הראשון. אבל חשבתי לרמוז לו בשם כמו:
אפקט גן עדן
וסיפורים "אחרים"

• הוסף לסימניות
בחרתי טיול משגע בעולם שפוי וראיתי שהרוב בחרו את אפקט גן עדן. דווקא פחות התחברתי לשם :(.[/ISPOILER]
טוב שאת מספרת לי את זה.
כי אני משום מה לא מצליח לראות את תוצאות הסקר.

• הוסף לסימניות
דוקא "נהר דינור" נשמע לי מסעיר וזורק למחוזות לא צפויים אך רצויים.

לטובת @הווה פשוט שלא מצליח לראות את התוצאות, הרי שלך לפניך [נכון לשעה זו]:

1751198898599.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה