עזרה אנא עזרו לי לבחור שם

באיזה תבחרו?

• אפקט גן עדן

• חוטאים למטרה

• טיול משגע בעולם שפוי

• צדק גנוב

• יריית הפתיחה

• דרך רצופה כוונות טובות

• נהר דינור

• כולם משעממים. עדיף לקנות שווארמה

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
טוב, אז העם אמר את דברו:
אפקט הפרפר

אני אסיר תודה לכל מי שהקדיש תשומת לב ועזר לי להחליט.
תבורכו, ושתזכו תמיד לדעת לבחור נכון.

תודה מיוחדת לכל אלו שהגיבו והוסיפו רעיונות ושיפורים ועצות, שהרחיבו את נקודת המבט הצרה שלי.
כל מה שכתבתם לי יילקח בחשבון.
מרגש לראות את הרצון לתרום מהידע, הניסיון והזמן שלכם, כדי שאשיג תוצאה אופטימלית.
כריכת הספר תהיה יפה ומושלמת יותר בזכותכם.

• הוסף לסימניות
מקווה שאתה ממתין לקולות הימאים...

לדעתי האביונה, 'טיול משוגע בעולם שפוי' הוא ה-שם, כי הוא היחיד שבאמת מספר את מה שהקורא עומד לעבור בין דפי הספר - ולאו דווקא ביטוי של 'שיר נושא'...

• הוסף לסימניות

לדעתי האביונה, 'טיול משוגע בעולם שפוי' הוא ה-שם, כי הוא היחיד שבאמת מספר את מה שהקורא עומד לעבור בין דפי הספר - ולאו דווקא ביטוי של 'שיר נושא'...
גם אני מצטרפת להנ"ל

שאלה,
רק אני חשבתי שהאופציה של השווארמה לא היתה עוד אפשרות לשם של הספר, אלא אפשרות להצביע בפתק ירוק, כלומר להצהיר על כך שכל השמות משעממים, ועדיף בכסף שבו תכננתי לקנות ספר- לקנות שווארמה , מי עוד חשב כך?

• הוסף לסימניות

כבר הבעתי את דעתי, ובכל זאת אכתוב שוב, למרות שבקלפי העם הוא המכריע.
אפקט הפרפר הוא שם מיוחד לספר,
אבל-
"טיול משוגע בעולם שפוי" נותן ביטוי מיוחד לסגנון הייחודי של הסופר דנן.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להנ"ל

שאלה,
רק אני חשבתי שהאופציה של השווארמה לא היתה עוד אפשרות לשם של הספר, אלא אפשרות להצביע בפתק ירוק, כלומר להצהיר על כך שכל השמות משעממים, ועדיף בכסף שבו תכננתי לקנות ספר- לקנות שווארמה , מי עוד חשב כך?
ברור שהכוונה כמו שכתבת.
אבל לתדהמתי, רבים חשבו שזה עוד שם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בסקר כתוב "אפקט גן עדן" ולפתע אתה מצהיר שהספר יקרא "אפקט הפרפר"
ועוד מסביר לנו שזוהי בחירה שלנו, של העם. מה קורה פה?
:oops:
ואו. איזה פשלה.
מאוחר מדי לתקן.

זה מה שנקרא טעות פרוידיאנית. פשוט שלחתי עכשיו מייל למעצבת הכריכה עם השם שנבחר והסברתי לה את השם שזה על משקל אפקט הפרפר (מי שיקרא את הסיפור, יבין).

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ברור שהכוונה כמו שכתבת.
אבל לתדהמתי, רבים חשבו שזה עוד שם.
חחח הרבה המצאות מהפכניות הגיעו לעולם מטעות
מסתבר שזה שם עם פוטנציאל...
רק חבל שאין לשם הזה קשר לסיפורים, אולי עוד לא מאוחר לכתוב סיפור נוסף לספר...

• הוסף לסימניות
חחח הרבה המצאות מהפכניות הגיעו לעולם מטעות
מסתבר שזה שם עם פוטנציאל...
רק חבל שאין לשם הזה קשר לסיפורים, אולי עוד לא מאוחר לכתוב סיפור נוסף לספר...
למעשה זה מנחם אותי לדעת שחשבו שזה עוד שם, אחרת יוצא שחמישים אנשים חושבים את כל השמות שלי למשעממים, כמה מעליב.

• הוסף לסימניות
למעשה זה מנחם אותי לדעת שחשבו שזה עוד שם, אחרת יוצא שחמישים אנשים חושבים את כל השמות שלי למשעממים, כמה מעליב.
לדעתי מרוב שהם נהנו מהפאנצ' הם לא הצליחו להתגבר וסימנו את זה. תנוח דעתך.

• הוסף לסימניות
טוב רבותיי, לפני שכולנו מתפזרים, הגיע הזמן לסיכום:
הספר יקרא אפקט גן עדן ע"ש אפקט הפרפר, פרטים אצל מעצבת הכריכה וייתכן שגם במבוא לספר, הנושא בבדיקה.
כל שאר השמות שהובאו בסקר הינם שמות של הסיפורים שבתוך הספר, למעט "כולם משעממים" שככל הנראה יהיה סיפור בספר הבא.
על כל מי שסימן שם של סיפור מסוים בסקר, מוטלת החובה להוכיח את רצינותו ולקרוא ראשון את הסיפור שהוא סימן.
לאחר קריאת כל הסיפורים שבספר הינכם מוזמנים לקנות שווארמה בחנות הקרובה לביתכם.
בתיאבון, קריאה מהנה.

• הוסף לסימניות
כל שאר השמות שהובאו בסקר הינם שמות של הסיפורים שבתוך הספר, למעט "כולם משעממים" שככל הנראה יהיה סיפור בספר הבא.
על כל מי שסימן שם של סיפור מסוים בסקר, מוטלת החובה להוכיח את רצינותו ולקרוא ראשון את הסיפור שהוא סימן.
לא מדויק. שלשה מהשמות שבסקר הם של אותו סיפור (הסיפור הארוך ביותר), שעוד לא החלטתי איך אקרא לו.
@הבזק של שפיות רוצה לנחש מי הם השלושה?

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון בשבילך לסיפור על 'כולם משעממים':
תספר על סקר שנעשה בפורום כלשהו, ובו התבקשו המשתתפים לבחור שם וכו'

• הוסף לסימניות
לא מדויק. שלשה מהשמות שבסקר הם של אותו סיפור (הסיפור הארוך ביותר), שעוד לא החלטתי איך אקרא לו.
@הבזק של שפיות רוצה לנחש מי הם השלושה?
בכיף הייתי מנחש.
אלא שלכאורה עדיף לפתוח על זה סקר נפרד ולתת לעם לומר את דברו. כנהוג כאן ובעוד דמוקרטיות :)
סתם, חוטאים למטרה ודרך רצופה כוונות טובות נשמע לי די משקף את אותו רעיון, אבל מה השלישי?

• הוסף לסימניות
בכיף הייתי מנחש.
אלא שלכאורה עדיף לפתוח על זה סקר נפרד ולתת לעם לומר את דברו. כנהוג כאן ובעוד דמוקרטיות :)
סתם, חוטאים למטרה ודרך רצופה כוונות טובות נשמע לי די משקף את אותו רעיון, אבל מה השלישי?
צדק גנוב.
הסיפור הוא על שלשה אנשים תמימים שהחליטו לבצע שוד, לצורך מטרה נאצלת (לא אספיילר את ההפתעות שמתרחשות בהמשך)
אגב, מי שטעה באופצייה האחרונה, יכול עדיין לשנות את בחירתו, ויחד עם קולות הימאים - מי יודע אולי יתחולל מהפך...

• הוסף לסימניות
אישית הכי אהבתי את "צדק גנוב".
גם אוקסימורון שכזה, איך בכלל אפשר לגנוב את הצדק? ובעצם, למי הוא שייך בכלל?

אגב, מי שטעה באופצייה האחרונה, יכול עדיין לשנות את בחירתו, ויחד עם קולות הימאים - מי יודע אולי יתחולל מהפך...
ומכאן אני יוצא בקריאה נרגשת לציבור: בואו וננצל את הרגעים הקריטיים הללו שבהם ההכרעה עדיין לא סופית.
טרם נסגרות הקלפיות, בואו בהמוניכם והצביעו ל"מסע משוגע בעולם שפוי".

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפקט הפרפר
:cry: :cry: :cry: (בעיקרון הוא בוכה תמרורים, אבל אין כאן אימוג'י כזה)
לא יודעת למה המילה 'אפקט' מעצבנת אותי.
אבל תכלס, מסתמא אקנה את הספר בכל מקרה...
גם אני.
לאחר קריאת כל הסיפורים שבספר הינכם מוזמנים לקנות שווארמה בחנות הקרובה לביתכם.
הכסף הלך על הספר :confused:

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה