כללי אנא עזרו לי לחפש - אני לא מצליחה למצוא כלום באתר!

• פותח הנושא maly
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מנסה לחפש באפשרויות חיפוש ובכל פעם קופצת לי ההוראה:

1. מצטערים, אין תוצאות. אנא נסה מילות מפתח אחרות. :confused:

• הוסף לסימניות
תשתמשי בחיפוש בעמוד הראשי של הפורומים למעלה...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
החיפוש בעמוד הראשי מחפש בגוגל ולא באתר

אני עדין לא מצליחה לחפש, למה?

• הוסף לסימניות
זה בסדר, תשתי כוס מים, תרגעי, כולנו באותה סירה...
עכשיו לחצו על הקישור הזה ותוסיפו את מילת החיפוש הרצויה מיד לאחר כתובת האתר שמופיעה בתיבת החיפוש.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה, עזר אך לא לגמרי

אם כתבתי למשל שבת הלך לי אך אם כתבתי מאכלי שבת נהיה סמני שאלה, וכן בעוד ערכים
למה הבלגן הזה בחיפוש? אין דרך לסדר את זה

• הוסף לסימניות
בוקר טוב! אולי יש עוד משהו שיכול לעזור?

איך אפשר לסדר את הבאג הזה של החיפוש, זה ממש חסר שא"א לחפש...

• הוסף לסימניות
גם אני לא מצליחה למצוא כלום בחיפוש אלא אם כן אני לוחצת על אחת האפשרויות שמופיעות למטה אחרי שזה אומר שהוא לא מוצא והופך בד"כ כמה אותיות לסמני שאלה......

• הוסף לסימניות
בפיירפוקס החיפוש עובד מצוין. הבעיה היא באקספלורר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה