studio-outline
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אשמח לקבל מס' של מדביר [ נחמד]תתקשרו למדביר (נחמד) שיוכל לתת עצות יעילות דרך הטלפון, כי נדמה לי שאין הדברה.
לנו היתה שממית בבית (לטאה?) שמנו מלכודת עכברים (דבק) והיא נלכדה.
ברכות
אשמח לקבל מס' של מדביר [ נחמד]תתקשרו למדביר (נחמד) שיוכל לתת עצות יעילות דרך הטלפון, כי נדמה לי שאין הדברה.
לנו היתה שממית בבית (לטאה?) שמנו מלכודת עכברים (דבק) והיא נלכדה.
ברכות
אמרתם משהו מענייןבכל אופן לגבי שממיות יש להם קול (רעש) אופייני שהם עושים וכך אפשר לדעת שהם בשטח...
(כמו קליקים שילדים אוהבים לעשות עם הלשון..)
גם אני חיפשתי.ומעניין לעניין באותו עניין האם משהו יכול להביא מקור לדבר שאסור להרוג שממית שזה סימן ברכה? מחפש שנים אסמתכא או מקור לדבר.
מהנסיוןמניין
חייבת לציין שהלטאות שלך ממש אלגנטיות.... חחחגם לנו יש מדי פעם לטאות בבית. אנחנו גרים בקומה אחרונה, הן עולות הקיר מחוץ לבניין ונכנסות אלינו דרך המרפסת/ החלונות. מה שאנחנו עושים זה פשוט- מסלקים אותן מהבית. בלי להרוג כמובן. ברוך ה' זה לא בתדירות גבוהה, בערך פעם בחודש... ולא אישית אין בעיה עם לטאות אז אני מסלקת אותה- בעזרת מגב ויעה. אם היא על התקרה אז אני גורמת לה ליפול לרצפה ואז לוקחת אותה ביעה.זהו, והבעיה נפתרת.
בהצלחה!!!
כנ"ל...טיפ שעובד לתפוס אותם
פשוט לקחת k300 וכד' ולהרטיב גם את השממית וגם את המקום יחד. היא מנסה לשחותזה קשה לה ואז תופסים אותה בקלות.
כמובן במידה ועל הריצפה קיר וכד'
מניסיון זה עובד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: רינהרינה, איך האב דיר ליב, אמושש בבית!!!!!!!!!! ומשתמש 1 נוסף4 //