עזרה אנא עזרתכם בזהוי פונט

• הוסף לסימניות
אני רואה אותו הרבה
ולא הצלחתי למצוא אותו באף חברה
מזהים?

אולי הגרפיקאית שעשתה את זה נמצאת פה במקרה?

תודה מראש

קבצים מצורפים

• +++++++++++.JPG
    +++++++++++.JPG
    KB 12.7 · צפיות: 121
  • הוסף לסימניות
@שמשונית , עצוב :(
זה לא שלי, הנה המקור שהוא כן שלי.
חבל כל כך שאנשים מנסים להעתיק ולא ליצור משל עצמם.
לקחת השראה מאה אחוז, ככה יוצרים ולומדים, אבל חיקוי עלוב, זה כבר משהו אחר.
לגבי הפונט, כן. יעל צדקה- דידה של פונטימונים.

30-06-2020 00-56-29.png

• הוסף לסימניות
@שמשונית , עצוב :(
זה לא שלי, הנה המקור שהוא כן שלי.
חבל כל כך שאנשים מנסים להעתיק ולא ליצור משל עצמם.
לקחת השראה מאה אחוז, ככה יוצרים ולומדים, אבל חיקוי עלוב, זה כבר משהו אחר.
לגבי הפונט, כן. יעל צדקה- דידה של פונטימונים.

צפה בקובץ המצורף 677930
@arv
ממש סליחה על השאלה,
לא מתכוונת להתריס, רק להבין,
אבל תוכלי להגיד לי איפה יש כאן העתקה?
אני רואה מישהו שהיה צריך לעצב את המילים קול מבשר, גיגל קצת פונטים ואהב את הפונט שאת השתמשת בו. השתמש בו גם הוא.
נכון שהביצוע שלו לא מתקרב לשלך, המרהיב וההשראתי, אבל אני לא רואה בזה העתקה.
את כן?
(באמת שאני לא מתכוונת להתריס, ומאוד מזדהה איתך בעניין ההעתקות. בכנות אני שואלת.)

• הוסף לסימניות
מוטיב ההרים האחורי (אמנם אצלי זה אחרת) אבל בכ"א חייבים לשנות משהו +השופר שיוצא מהאות מעיד על כך.
כאשר אדם יוצר משהו כ"כ הרבה מחשבה מושקעת על כל פרט וכאשר מתבצעת העתקה הוא מזהה אותה מיד. אתה רואה איך שוברים ת'ראש ליצור אחרת, אבל הראש לא פתוח ומאד חסום ומצומצם, שוב באקט של השראה אחד על אחד.

@Yummi Graphics וזה בסדר לשאול :)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני רוצה לרכוש פונט בפונטביט
מנסה למצוא לחצן של קניה כלשהו באתר ולא מוצא!
איך עושים את זה? אשמח לעזרה
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה