אנא עזרתכם דחוף!!!!

• הוסף לסימניות
מותקנות לי על המחשב 2 מערכות הפעלה איך אני עולה למערכת הפעלה שונה
(אני מנסה ללחוץ F10 ולא קורה כלום אולי יש מהו אחר?)
אני חייבת להגיש עבודה כעת ופתאום פרמייר לא נפתח לי
אני רוצה לפתוח אותו מוינדוס אחר שמותקן לי על דיסק שונה
ולא מצליחה לעבור

• הוסף לסימניות
כל ביוס שונה, איזה לוח אם יש לך?

• הוסף לסימניות
תנסי התחל -R ,יפתח חלון הפעלה תכתבי בתיבה MSCONFIG ותלחצי אנטר עכשיו במה שנפתח אמור להיות כרטיסיה BOOT או איתחול, שמה אמור להיות אפשרות להגדיר איזה מערכת הפעלה תעלה כברירת מחדל
מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה פכמן;1240230:
תנסי התחל -R ,יפתח חלון הפעלה תכתבי בתיבה MSCONFIG ותלחצי אנטר עכשיו במה שנפתח אמור להיות כרטיסיה BOOT או איתחול, שמה אמור להיות אפשרות להגדיר איזה מערכת הפעלה תעלה כברירת מחדל
מקווה שעזרתי

כמו"כ אפשרות שייתן את האפשרות לבחור.
יש לציין שאפשרות זו היא רק אם שתי מערכות ההפעלה הם של ווינדוס. אם מדובר בשתי מערכות שונות נא לציין איזו ונשתדל לעזור :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה