דרוש מידע אנא עזרתכם- טיולון טוב או עגלה בנוסף לדונה נשכבת

• הוסף לסימניות
הי אשמח לתגובות:
אני קונה בעז"ה דונה נשכבת ועכשיו אני מתלבטת איזה סוג עגלה לקנות.(לידה ראשונה)
אני רואה שזה מתחלק בין האלה שבעד אמבטיה וחייבים להשתמש בה לבין אלה שלא ככ משתמשים בה.
אני רואה גם שמעבירים את הילד לטיולון פשוט למרות שיש עגלה.
השאלה שלי זה האם לקנות עגלה בנוסף לדונה ואז בכל מקרה אחרי כמה חודשים שנה בערך עוברים לטיולון או ישר לקנות טיולון טוב שגם נשכב עד הסוף ולהעביר אחרי חצי שנה מהדונה הנשכבת.
יעזור לי מאד!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
היום ראיתי בבייבילנד שלטיולון של בטרפליי יצא אמבטיה רכה שמתחברת לטיולון,
יכול להיות שזה פתרון גם לאמבטיה וגם אפשר פשוט להוריד את האמבטיה ולהישאר עם טיולון רגיל

קבצים מצורפים

• בייבילנד.JPG
    בייבילנד.JPG
    KB 23 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
התגובות כנראה יתחלקו בין שלל הדעות שיש על כל עגלה ועל מותגים וכו
אתן את השנקל שלי :)
לדעתי אם יש לך דונה ועוד נשכבת היא לגמרי מחליפה עגלה
וכשאת מרגישה שלילד נמאס שם פשוט תקני טיולון חזק נשכב עד הסוף ותעברי אליו
או לחילופין שהילד שלך יהיה בין סוג הילדים שיצרחו מאד בדונה וזה לא יהיה נח להם (כי בסוף נוחה בעיקר לאמא ולא לילד) ואז לא תהיה לך ברירה ותקני בנוסף אמבטיה או שוב טיולון חזק שמתאים מגיל לידה
מה שבטוח לפני שיש לך ילד בידיים אם יש לך עגלה אחת זה מספיק אחרי זה תראי איך כדאי להתנהל ומי מחלק לך איזו מתנה (הלוואי...)
וסתם כך לגבי הבוגבו היא נראית שווה במיוחד מגיל לידה אבל האמבטיה לטעמי מכערת אותה. אני אישית הייתי מוסיפה לה שק שינה חתיך עם מלא פרווה יותר עוטף את התינוק ומחמם (מניסיון) קל לתפעול והרבה יותר יפה!!!!!!

• הוסף לסימניות
לי יש דונה לא נשכבת וטיולון ועגלת בוגבו דרגונפליי וכבר ילד שני שאני משתמשת רק בדונה ואחרי זה בטיולון והעגלה נמצאת בצד

• הוסף לסימניות
אני גם בדעה שעם דונה, ועוד נשכבת חבל להשקיע גם באמבטיה שתעמוד זנוחה לפעם ב..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה