אנא עזרתכם

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי מהן יציאות hdmi dvi? האם אלה כבלים שמתחברים לחורים המלבניים הגדולים במחשב? ואן אין לי כזה חור במחשב (נייד) זה אומר שהוא לא יכול להתחבר למסך????
תודה...

• הוסף לסימניות
תמיד ניתן להתחבר. מה הדגם של הנייד שלך.
עצם החיבורים הם חיבורי מסך.

• הוסף לסימניות
הדגם הוא dell xps l502x (i7
והוא לא מסוגל להתחבר לדוגמא למקרן- אין לו אין השקע שאליו מבריגים את המלבן עם 2 הצ'ופצ'יקים (שלא יודעת איך קוראים לו) השאלה היא אם החיבורים האלו שהזכרתי למעלה כן מסוגלים להתחבר אליו.
מקווה שהובנתי:confused:
תודה!!!!

• הוסף לסימניות
עד כמה שראיתי בתמונות יש כניסת hdmi.
בהצלחה.
ואם לא, יש כל מיני ממירים לUSB. אבל לא כ"כ מומלץ.

• הוסף לסימניות
אה. מצאתי!!
חשבתי שזה הענקיים עם הצופציקים, אבל זה שלא...
תודה

• הוסף לסימניות
מצב תמונה

משמאל לימין

DVI

VGA

DISPLAYPORT

במחשב הספציפי שלך יש גם DISPLAYPORT אבל בחיבור קטן יותר שנקרא MINI DISPLAY PORT - יש מתאמים ממנו לגדול.

לרוב המקרנים יש גם VGA.

קבצים מצורפים

• dvi.jpg
    KB 21.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכון , לא שמתי לב, יש מלא מתאמים גם מ DP ל VGA וכמובן גם מ HDMI ל VGA.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;919663:
נכון , לא שמתי לב, יש מלא מתאמים גם מ DP ל VGA וכמובן גם מ HDMI ל VGA.
את זה כבר כתבתי לה.
תודה, חשבתי שאני הטועה כאן (אחרי הכל אתה מנהל...).
בהצלחה.
אני רואה שלאחרונה אתה יותר תורם כאן לציבור. מצדיע.

• הוסף לסימניות
טוב תודה.
סידרתם לי כמה ענינים מבולבלים.
אם כבר-
האם העובדה שאין לי vga זה באג במחשב או שהם עשו את זה מלכתחילה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה