אנא עזרתכם >>>

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ של 38 גיג'ה, אני צריכה לחתוך מזה קטעים, ניסיתי לחתוך בפורמט פקטורי, והוא לא חותך נכון (הוא לא מכניס את כל האורך של ה38 גיג'ה ולכן זה יוצא שזה נחתך במקום הלא נכון)
בפרימייר- נתקע התוכנה לא מצליח לייבא כזה קובץ גדול.

מה אני עושה?

דחוף לי לאתמול................:eek:

• הוסף לסימניות
ניסית לחתוך בווינדוס לייב...?

• הוסף לסימניות
מה זה?

• הוסף לסימניות
תמירי אותו לקובץ שלתוכנה יותר קל לקרוא ואז תכניסי לפרימייר, הכי חשוב זה סבלנות עם התוכנה,
גם אם היא נתקעת אל תנסי ללחוץ סתם כי אז היא באמת תיפול, אלא תמתיני בסבלנות עד שהיא תתאפס, במחשב נורמלי לא אמורה להיות בעיה...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מצאתי איזו תוכנה במחשב שזכור לי שפעם פתרה לי בעיה דומה, שווה לנסות.
זה פשוט חיתוך וידאו הכי בסיסי שיש...

קבצים מצורפים

• Easy_Video_Joiner_v5_21_Splitter 2_01_Keys.rar
    1.1 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י yakovsalem;1283958:
מצאתי איזו תוכנה במחשב שזכור לי שפעם פתרה לי בעיה דומה, שווה לנסות.
זה פשוט חיתוך וידאו הכי בסיסי שיש...

תוכנה מצוינת, אבל לא מקבלת קבצי MP4:confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה