- הוסף לסימניות
הון תועפות! מאד יקרים. יש זגגים וכאלו שמוכרים באופן פרטי ונראה לי שהם זולים יותר.הם נמצאים בפתח תקוה ברחוב משה דיין 14
במחיר חלקי החילוף באתר הזה אפשר כבר בקלות לקנות מקרר חדש . . .
הון תועפות! מאד יקרים. יש זגגים וכאלו שמוכרים באופן פרטי ונראה לי שהם זולים יותר.הם נמצאים בפתח תקוה ברחוב משה דיין 14
איזה דגם המקרר?ברשותי מקרר שארפ כמו חדש, על חלקיו שהלך לו המדחס.
מעוניין למכור את חלקיו/ מדפיו- 80-100 שח לחלק.
בבני ברק, אזור זבוטינסקי.
אאני חייבת את המגירת ירקות ואת המדף הכי תחתון בדלת.בינתיים,
ארד ואאסוף את החלקים שאמצא אלי הביתה.
בהמשך נראה כיצד נשלח אותם.
תוכלי ליצור קשר במייל? ATARIMSHONIM בגימילברשותי מקרר שארפ כמו חדש, על חלקיו שהלך לו המדחס.
מעוניין למכור את חלקיו/ מדפיו- 80-100 שח לחלק.
בבני ברק, אזור זבוטינסקי.
וזה חוצמזה שהמקרר עצמו במקום לקרר רק מקפיא את הירקות....פשוט מזעזע הדבר הזה, שחברה מוכרת מקררים יוקרתיים. עם חלקים כ"כ שבריריים.
בקבוק שקפא, ומעט התרחב הצליח לסדוק את המגירה של המקפיא.
לחץ מועט של ילד בנסיון לסגור את מגירת הירקות ... והחיבור של המכסה נשבר.
בזה, לא נתקלתי.וזה חוצמזה שהמקרר עצמו במקום לקרר רק מקפיא את הירקות....
www.prog.co.il
של שארפ ?פתחתי אשכול של חלקי חילוף למקררים
יש לי למסור![]()
מקרר - קניתם מקרר חדש ? החלקים של הישן יכולים לעזור
בהמשך לאשכול כאן https://www.prog.co.il/threads/%D7%90%D7%A0%D7%90-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%AA%D7%9B%D7%9F-%D7%90%D7%9D-%D7%99%D7%A9-%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A8-%D7%A9%D7%90%D7%A8%D7%A4-%D7%99%D7%A2%D7%96%D7%95%D7%A8-%D7%9C%D7%99.576640/page-4#post-10431498 אני יתחיל צריך חלקי חילוף...www.prog.co.il
שני מגירות של ירקות שבורות מעט בקצוות.
מדף למקרר.
מדף צר.
וכמה חלקים לדלת של המקרר.
====
צריך חלקי חילוף של מקרר סמסונג [בעיקר הפלסטיק הארוך בדלת המקרר/מקפיא]
מאיפה אתה?פתחתי אשכול של חלקי חילוף למקררים
יש לי למסור![]()
מקרר - קניתם מקרר חדש ? החלקים של הישן יכולים לעזור
בהמשך לאשכול כאן https://www.prog.co.il/threads/%D7%90%D7%A0%D7%90-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%AA%D7%9B%D7%9F-%D7%90%D7%9D-%D7%99%D7%A9-%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A8-%D7%A9%D7%90%D7%A8%D7%A4-%D7%99%D7%A2%D7%96%D7%95%D7%A8-%D7%9C%D7%99.576640/page-4#post-10431498 אני יתחיל צריך חלקי חילוף...www.prog.co.il
שני מגירות של ירקות שבורות מעט בקצוות.
מדף למקרר.
מדף צר.
וכמה חלקים לדלת של המקרר.
====
צריך חלקי חילוף של מקרר סמסונג [בעיקר הפלסטיק הארוך בדלת המקרר/מקפיא]
מודיעין עיליתמאיפה אתה?
לא כ"כ זול...אפשר לקנות התקן שבת חיצוני.
במשמרת השבת.
בהחלט שמענו מכמה אנשים שמתחיל בעיות בטמפרטורה במקרר מתחיל סיוטיש לי מקרר שארפ
יחסית חדש
5 שנים
מקפיא למעלה מקרר למטה-רגיל
מאז שקנינו אותו היתה רק עוגמת נפש
לא מדברת על הפלסטיקים השבירים שלו
שלמרות שהתנהגנו בו בעדינות הם נשברו
ואנחנו חסרי מדפים
למה אני לא רצה לקנות מדפים?
המקרר כמה שנים כבר מקפיא לנו את כל מה שיש במגירה למטה זאת אומרת אני קונה עגבניות טריות מלפפונים טריים ענבים אפרסקים אחרי כמה ימים הכל מתחיל לקפוא ולהפוך לעובש...
כמה שניסינו הכל לא עזר כלום!
שיחקנו בטמפרטורה,
קראנו למישהו שמבין וכו' וכו..
ושארפ לא הצלחנו להשיג אותם
וכעת אנחנו לפני מעבר דירה
ממש לא בא לנו לסחוב אותו ככה
עכשיו ניסיתי לרוקן אותו מתכולתו
ולנתק מהחשמל לכמה שעות
בעלי טוען שאולי זה יעזור למרות שאני לא מאמינה בו....,(במקרר כן..לא בבעלי...)
אקיצער,אשמח שתגידי לי על כמה מעלות לכוון אותו בf ועל כמה מעלות בr
כי עכשיו זה המבחן שלו האחרון!!
אנא ,נסו לעזור לי אני מיואשת!
תודה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים