- הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילת ורנן;n4882878:אין פרטים שירגיעו כי זה בלתי נתפס!!
אני לא מבינה איך האמא לא שמה לב במשך החצי שנה שקורה משהו לא טוב עם הילדים.
שלא נדע ולא נבין אף פעם חלילה...
אסור לשפוט
נכתב ע"י גילת ורנן;n4882878:אין פרטים שירגיעו כי זה בלתי נתפס!!
אני לא מבינה איך האמא לא שמה לב במשך החצי שנה שקורה משהו לא טוב עם הילדים.
נכתב ע"י ANONYMUS;n4883194:האמת היא, שאם היינו באמת מאמינים שסיפורים כאלו קורים בסביבתנו לילדים נורמטיביים, מבתים נורמטיביים, עם הורים נורמטיביים, לא היינו נותנים גם לילד בן 12 להסתובב לבד....
הסיפורים שעולים כאן מידי פעם באשכולות מצמררים ממש!
אבל מצד שני, ששומעים ילד בן 2 עם ילד בן 4(ולכאורה לא בשעות הגן....) זה מעלה תמיהה רצינית.
או שזה כן היה בשעות הגן? מישהו הוציא את הילדים מהגן????????????????????
נכתב ע"י wald;n4882777:אז כנראה משהו כאן חסר בפרטים. כי אני לא היחידה שזה נשמע לה מוזר.
בכל אופן להזהר צריך. ותמיד. ולא יעלה על הדעת שילד בגיל שנתיים יהיה לבד ללא השגחה. וגם לא בגיל 3 ו-4 ולא יודעת עד איזה גיל, כשיהיו לי ילדים בגיל הזה מאמינה שהקב"ה יתן לי את התבונה מתי אפשר להתחיל לשלוח אותם לבד. בכל אופן מדובר כאן בגילאים קטנים ממש שילד לא אמור להיות בהם ללא השגחה ישירה ורציפה!!!
נכתב ע"י מקופלת;n4883458:אני לא מבינה איזו מסקנה אני אמורה להסיק מהסיפור?
לשם מה הפיצו אותו?
זה בדיוק כמו לספר על אישה שהשאירה את התכשיטים שלה בשקית שקופה על גדר הבניין, והם נגנבו.
ומזה אני אמורה להתחזק בנעילת דלת הבית בכל שעות היום כדי שלא יגנבו התכשיטים שבתוך הבית?
אה, וכמובן תפילות!!! איך לא?
מי ששולחת ילד בן שנתיים ללא השגחה מתאימה, ולזמן ארוך כ"כ (צריך לתת להם לשתות, לחכות שהסם ישפיע, לתקוף, ועד שהילד מגיע הביתה הסם כבר לא משפיע) זו רשלנות מדרגה ראשונה. זה פשע. ובמקום לפנות למשטרה צריך לפנות לרווחה.
לאנשים האלה שום מייל לא ישפיע.
אז במה אני אמורה להתחזק כרגע? לכלא את בת ה3 בתוך לול?
תמיד יש סכנות, גם בגילאים גדולים יותר, כמובן.
אבל זה כבר גנב שפורץ לתוך הבית, שגם זה קיים.
לא שקית שקופה שנלקחה ברחוב...
נכתב ע"י מה הענינים;n4883543:חבל על ההתקפה.
לא יודעת ולא בדקתי אם המייל הזה נכון או לא, אבל גם אם יש אפשרות להמציא כזה מייל, כנראה שגם ליישם אותו אפשר
בכל אופן, האזהרה הזו נשלחה לכתובת הלא נכונה
היא צריכה להשלח לכל אותם הורים המזירים את עצמם בכוונה תחילה מכל אמצעים טכנולוגיים למיניהם וממילא לא מכירים את העולם!
בעיתונות שלנו ב"ה לא מופיעות כתבות כמו אלה, בחברה שלהם לא מדברים על הנושאים הללו משום 'הרחק מן הכיעור ומן הדומה לו' וממילא הם לא מכירים ואין להם יכולת להכיר משום מקום.
ודווקא אליהם אמור להיות מופנה מייל זה ועוד אחרים כמותו.
רבותי, אנחנו נמצאים בדור לא פשוט ותמימות היא מסוכנת!!
לא צריך להכיר את כל הדברים, מספיק לדעת שצריך להזהר, איך להזהר ומתי וזה הכל
אבל מהכרות אישית עם כמה משפחות שכאלה, כל נסיון לדבר איתם על זה - נכשל.
הם טוענים שמי שמכיר מידי הרבה מושגים, ממילא גם ממציא וגם מכניס לעצמו דמיונות והם לא רוצים להחשף.
אני כותבת את זה בכאב משום שלא רוצה לאמר אח"כ 'שלום עלייך נפשי', אבל יודעת שמאד מאד קשה להגיע לכל אותם אלה שלא מוכנים לקבל.
נכתב ע"י wald;n4882777:אז כנראה משהו כאן חסר בפרטים. כי אני לא היחידה שזה נשמע לה מוזר.
בכל אופן להזהר צריך. ותמיד. ולא יעלה על הדעת שילד בגיל שנתיים יהיה לבד ללא השגחה. וגם לא בגיל 3 ו-4 ולא יודעת עד איזה גיל, כשיהיו לי ילדים בגיל הזה מאמינה שהקב"ה יתן לי את התבונה מתי אפשר להתחיל לשלוח אותם לבד. בכל אופן מדובר כאן בגילאים קטנים ממש שילד לא אמור להיות בהם ללא השגחה ישירה ורציפה!!!
נכתב ע"י מרשי;n4883189:שלא נדע ולא נבין אף פעם חלילה...
אסור לשפוט
נכתב ע"י מה הענינים;n4883543:חבל על ההתקפה.
לא יודעת ולא בדקתי אם המייל הזה נכון או לא, אבל גם אם יש אפשרות להמציא כזה מייל, כנראה שגם ליישם אותו אפשר
בכל אופן, האזהרה הזו נשלחה לכתובת הלא נכונה
היא צריכה להשלח לכל אותם הורים המזירים את עצמם בכוונה תחילה מכל אמצעים טכנולוגיים למיניהם וממילא לא מכירים את העולם!
בעיתונות שלנו ב"ה לא מופיעות כתבות כמו אלה, בחברה שלהם לא מדברים על הנושאים הללו משום 'הרחק מן הכיעור ומן הדומה לו' וממילא הם לא מכירים ואין להם יכולת להכיר משום מקום.
ודווקא אליהם אמור להיות מופנה מייל זה ועוד אחרים כמותו.
רבותי, אנחנו נמצאים בדור לא פשוט ותמימות היא מסוכנת!!
נכתב ע"י super tiger;n4883608:את צודקת.
אני מכירה אחת ששולחת את שני ילדיה בני ה-5 וה-4 לבדם מרחק של ארבעה רחובות (אחד מהם הוא רחוב השומר....) בבני ברק.
אמרתי לה פעם שזה מסוכן אז היא אמרה שהם מכירים את הדרך מצוין... !!
עד שלא הסברתי לה בדיוק מה מסוכן ומה יכול להיות, היא בכלל לא חשבה על זה!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים