אנא תנו לי עצות, מה הייתם עושים עוד?

• הוסף לסימניות
המשך הסיפור...http://www.prog.co.il/showthread.php?t=79378
התקשרתי לשירות לקוחות של אינטרנט רימון לאחר שמהסוכן... התייאשתי, והם טוענים שיכלתי להתחבר ולא רציתי ועוד שקיבלתי שם משתמש וסיסמה. בעוד שבחיים לא קיבלתי אפילו לא שמץ של מושג איך מתחברים.
מה אתם הייתם עושים????
אנא תנו לי עצות

• הוסף לסימניות
המועצה הישראלית לצרכנות תעזור לך מאד.
מכירה משהו שנעזר בנושא דומה דרכם והם פתרו לו את הבעיה באותו שבוע.

• הוסף לסימניות
חוצפנים! פשוט מקומם.
הם אובססיביים בקשר ללקוחות חדשים.
אני התקשרתי פעם רק כדי לברר איך הסינון שלהם עובד ומאז קיבלתי בלי הגזמה שיחה שבועית מנציג מסור ומודאג ונדניק למדי - מה קורה עם ההתחברות שלי...
מזל שלא נתתי להם מס' אשראי.
במקומך הייתי פונה לחב' האשראי שיבטלו את החיובים שלא באישורי.
כבר עשיתי את זה עם חברה אחרת.
כו"ט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;616314:
חוצפנים! פשוט מקומם.
הם אובססיביים בקשר ללקוחות חדשים.
אני התקשרתי פעם רק כדי לברר איך הסינון שלהם עובד ומאז קיבלתי בלי הגזמה שיחה שבועית מנציג מסור ומודאג ונדניק למדי - מה קורה עם ההתחברות שלי...
מזל שלא נתתי להם מס' אשראי.
במקומך הייתי פונה לחב' האשראי שיבטלו את החיובים שלא באישורי.
כבר עשיתי את זה עם חברה אחרת.
כו"ט

עכשיו אני יודעת למה כשאני מתקשרת אין מי שיענה הם פשוט עסוקים בלקוחות חדשים:mad:
אם הם היו משקיעים את אותם אנרגיות שהם משקיעים בלהטריד לקוחות חדשים, בשירות סביר וראוי ללקוחות קיימים, לטווח רחוק הם היו מרוויחים הרבה יותר, חבל שדבר שכל כך נצרך ומחויב המציאות בציבור שלנו, גורם להרבה אנשים ראקציה מלעשות אותו רק בגלל השירות המזעזע שלהם:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה