אנא!!!!!!

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור לי??????
אני מיואשת לגמרי מפרימייר.
עבדתי שעות!!!!! על קובץ ועכשיו הוא לא פותח לי אותו.

זה מה שהוא כותב לי.
אנא!
תסבירו לי מה הוא רוצה ממני.
רק לא להגיד לי שא"א לפתוח אותו!!!!:(:

קבצים מצורפים

• חלון בפרימיר.pdf
    KB 81.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
יש לך בעיה בפריצה.
שינית משהו לאחרונה בתוכנה?
התקנת אולי תוכנה חדשה?

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת?

א. תודה על מהירות התגובה!
ב. כן זו תוכנה חדשה.
אז אני אמורה לדבר עם הטכנאי?
זה קשור אליו?
ואם הוא ימחק לי את התוכנה וישים לי חדשה עם פריצה יותר טובה.
יש סכוי שהקובץ יפתח לי אח"כ???????????
יכול להיות??????......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;1509159:
מי יכול לעזור לי??????
אני מיואשת לגמרי מפרימייר.
עבדתי שעות!!!!! על קובץ ועכשיו הוא לא פותח לי אותו.

זה מה שהוא כותב לי.
אנא!
תסבירו לי מה הוא רוצה ממני.
רק לא להגיד לי שא"א לפתוח אותו!!!!:(:

היי היי, לא להיבהל...
זה קרה בעבר ויקרה גם בעתיד, אפקט מורכב או משהו שתוקע את הפרוייקט, ובעזרת השם לא קרה שום דבר!

ממש בשביל זה פרמייר שומר כל כמה דקות עותק גיבוי, בדרך כלל יש חמשה כאלו והם מתחלפים ומתעדכנים כל הזמן.

צריך לפתוח את התיקייה שבה מאוחסן הפרוייקט, בתוך התיקייה הזו יש תיקייה שנקראת AUTO SAVE, ובתוכה חמשה פרוייקטים בעלי שם זהה לפרוייקט האבוד, וממוספרים מאחת עד חמש. בודקים מי האחרון שהשתנה, והוא עותק זהה כמעט לחלוטין לפרוייקט התקול (למעט שינויים של כמה דקות אחרונות שלא נשמרו בו).

בשורות טובות, תעדכנו אותנו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;1509177:
א. תודה על מהירות התגובה!
ב. כן זו תוכנה חדשה.
אז אני אמורה לדבר עם הטכנאי?
זה קשור אליו?
ואם הוא ימחק לי את התוכנה וישים לי חדשה עם פריצה יותר טובה.
יש סכוי שהקובץ יפתח לי אח"כ???????????
יכול להיות??????......

הוא צריך פשוט לעדכן שם משהו אחרי ההתקנה,
לא צריך למחוק ולהתקין שוב.
תדברי איתו

• הוסף לסימניות
אכן כן, זה מנגנון של אדובי שגורם לקבצים לא להיפתח אף על פי שלא קרה להם כלום.
מה שאת צריכה זה לסגר את עניין הרישיון של אדובי.
את יכולה ליצור איתי קשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה