כללי אנגלית באינדיזיין

• הוסף לסימניות
צהריים טובים!
אני כאן עובדת על איזשהו פולדר גדול עם המון כיתוב באנגלית את העימוד אני מבצעת באינדיזיין
וכשאני מיבא את הטקסט באנגלית הוא הופך לי את הפסיקים והנקודותיים כמו בעברית לסוף השורה בצד שמאל.
משהו יכול לעזור לי בפתרון הבעיה אלפי תודות לכולם

• הוסף לסימניות
תפתחי את תיבת הפסקה ושם תבדקי אם מסומן הטקסט מימין לשמאל או משמאל לימין....

• הוסף לסימניות
א. אם זה רציני מאוד, אנחנו כבר סקרניים לראות זאת..., תני לנו גם להנות לא רק לעזור...
ב. לגבי הטקסט, לכאורה זו הבעיה שלך, כמו שמצברוח אמרה, אם זה לא עזר, תגידי ואבדוק דרכים נוספות...
ג. יום טוב והרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
אם מדובר בטקסט שכולו באנגלית, כנ"ל, להחליף בהגדרת פסקה משמאל לימין.
אם מדובר בטקסט מעורב, אפשר לתת הגדרת תו לאנגלית משמאל לימין.

נ.ב. האם בגדרות המחשב מסומן "וי" על הגדרת "ימין לשמאל"? (CS2 מעודכן או CS3)

• הוסף לסימניות
אני מאמין שהגדרת בשפה: אנגלית, ובכל זאת אתה טוען שיש לך את הבעיה הנ"ל.
אם כן, כנראה שבטעות הוספת 'וי' בהגדרה הבא:

קבצים מצורפים

• 02.jpg
    KB 70.2 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אני מופתעת מהעזרה המועילה יצאתי עד הלילה וכעת אני פותחת את הקובץ ואכן זאת הבעיה
תודה מלכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה