אנגלית ועברית

• פותח הנושא ngp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי בעיה טכנית במחשב שהוא כל פעם מחליף את הכתב לאנגלית ועברית לפי חלוניות ולא לפי ההגדרה שלי,
לדוג' בג'ימייל הוא כותב לי באנגלית ובתוכנות הוא כותב בעברית ובחלונית אחרת באנגלית,
קיצור הוא מחליט לבד איך לכתוב - בלי שאני יגדיר לו לפני כן,
עוד בעיה מעצבנת שלא היתה, שבתוכנת איליוסטרטור כשהוא על מצב עברית, כל הלחצנים מופיעם לי ב -X - מה שאמור ליהיות על מצב של caps lock
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור רת הבעיה הזו,
תודה רבה

• הוסף לסימניות
.......

• הוסף לסימניות
צריך להיכנס בתפריט ללוח הבקרה - שפה - הגדרות מתקדמות,
ושם לבטל את הסימון של "אפשר לי לקבוע שיטת קלט שונה עבור כל חלון אפליקציה".

• הוסף לסימניות
הוא לא נותן לי אפשרות של הגדרות מתקדמות..

• הוסף לסימניות
זה נמצא מימין (או משמאל אם התפריט באנגלית).
ואם לא - אז אין לי מושג לצערי...

• הוסף לסימניות
תמונה -

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
אבל אני על ווינדוס 7 ושלך כנראה משו אחר....
אני לא מצליחה לעשות זאת,
אשמח אם יש מישהו שיכול לעזור לי בענין,
תודה רבה

• הוסף לסימניות
----

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה