- הוסף לסימניות
אבל מהצד השני יקנו פחות כי יאכלו גם את הקצה עד ה'כיפת בנט'אפשר לבדוק אם המחיר של המניה שלהם קפצה
היום כי כולם יקנו מהם כי הקטינו את הקצוות
כמובן אלו שעד היום זרקו, אני אישית אוחז ג"כ שזה החלק הכי טעים בלחם
אבל מהצד השני יקנו פחות כי יאכלו גם את הקצה עד ה'כיפת בנט'אפשר לבדוק אם המחיר של המניה שלהם קפצה
היום כי כולם יקנו מהם כי הקטינו את הקצוות
אשמח לשאול את המטריה.....אני מגיב רק עכשיו כי הלכתי לקנות מטריה נגד עגבניות...
אז מי אמר שעצומה עם 9 חתימות לא עובדת...?היום קניתי לחם אנג'ל והקצוות קוטנו מכובע לכיפה מעניין אם זה רק אצלי?
אולי מנתן גלנט באה הישועה באמת..
נתן גלנט שלח פניה אני גם שלחתי להם פניה לשירות לקוחות ועוד כמה שלחו פה כנראה,זה עזר יפה מאודאז מי אמר שעצומה עם 9 חתימות לא עובדת...?![]()
אצלי כבר כמה פעמים יצא לי שבנוסף לכובע, הזדנב לו עוד איזה חתיכת 'כיפת בנט' 'קנטנטנה....היום קניתי לחם אנג'ל והקצוות קוטנו מכובע לכיפה
לא שמתי.לדעתי מנהל היח"צ של אנג'ל הוא פשוט משתמש סופר מקצוען בפרוג
ושם את נתן גלנט במעקב שלו...
או שהבעל שלהן אחראי על הקניות בבית..לא יש עוד כאלה שלא שמו לב
זה האנשים שאין להם כסף לקנות לחם![]()
לקראת פשרה בתיק 830441 אנג'ל נגד גלנט
הצדדים חתמו על הסכם שותפות בראשי פרקים, ומעתה יקרא התאגיד:
מאפיות נתן אנג'לנט
זה בגלל שהמכונות הישנות לחיתוך הלחם יוצרו על פי המידות של הכיכרות הישנים.מסכים עם כל המגיבים. אכן הקצוות יכולים להיות שמישים.
אבל - למה אנג'ל לא פורסים אותם בעצמם?
מה רע עשיתי להם?
חחחח
לא נמאס?
זהו, אפשר לסגור את האשכול.
הגוראי "התקלקל" והחליף ל"כיפת בנט"
והכל בא על מקומו בשלום.
תיזהרו שהוא לא יתבע אותכםאבל מהצד השני יקנו פחות כי יאכלו גם את הקצה עד ה'כיפת בנט'
כמובן אלו שעד היום זרקו, אני אישית אוחז ג"כ שזה החלק הכי טעים בלחם
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //